2777
2789
عنوان

سایز سینه ربطی به پرولاکتینم داره

185 بازدید | 14 پست

سلام تنبلی تخمدان و پلی کیستیک دارم این از بعد از پاکی  عرق رازیانه 20روز خوردم 

چند ماه بود که دیگه نهایت تا 36 روز دیگه پریود میشدم  اما این ماه الان شده 39 روز اما پری نیومده یعنی پرولاکتینم بالا بوده که با رازیانه بدتر شدم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متوجه نمیشم میشه یکم بیشتر توضیح بدید ممنون

ببین کسایی که کمخونی رحم دارن مدت زمان عادت ماهیانش زیاده هم میل جنسیش کم میشه زگیل تناسلی دارن خشکی واژن دارند باردار بشن سقط میکنن زخم دهانه ی رحم دارن تنبلی تخم دان دارن که گفتم وقتی آب منی همسرش وارد رحم میشه احساس سوزش زیاد دارند کمرشون شله در رفتگی ناف دارند عفونت رحم دارند فضولات رحمی زیاد دارن ترشحاتشون بیش از حده پریود نامنظم زود به زود یا خیلی دیر به دیر پریود میشن و سیگل منظم ندارن استعداد ابتلا به کیست دارند لکه بینی دارند یائسگی زودرس میگیرن زمان قاعدگی درد دل،ناف و کمرشون زیاده بلوغ زودرس دارند تیرگی ناحیه ی حساس دارند در زمان رابطه با همسر هیچ حسی ندارن اگر کیست سینه داشته باشی ناحیه ی واژنت بدبو هست تبخال دارند مشکل اندازه ی تخمک و فولیکول تخمک دارن 

هنورم کسی هست برای تنبلی رازیانه بخوره؟کلی عوارض دارهیکی نوشته بود خورده بود یه بیماری جدید گرفته بو ...

آره قبلاً دو ماهی یه بار پریود میشدم 

الان نهایت 36 روز  بین 31تا 36 روز