2777
2789

@kiyanmami

سلام عزیزم خوبی من همونی ام که تو تاپیک ازم پرسیدی آزمایش ژنتیک دخترم چی شد اون کار بریم معلق شده جواب آزمایش اصلا خوب نبود 

دکتر گفت یه بیماری عصبیه که اصلا نباید استرس بگیره نه عصبی بشه😭

سلام عزیزم خوبی من همونی ام که تو تاپیک ازم پرسیدی آزمایش ژنتیک دخترم چی شد اون کار بریم معلق شده جو ...

عزیزم ان شا الله خدا خودش کمکش کنه😢

خیلی مراقبتش کن بله متاسفانه استرس مادر بیماریهاست.

اگر فردی سالم هم باشه اگر مریض بشه و استرس داشته باشه بیماری بیشتر اذیتش میکنه، حالا دختر شما که منشا ژنتیکی داره پس خیلی خیلی مواظبش باش.

متاسفانه من خودم بسیار مضطربم و پسرم هم استرسی و مضطرب بود و اصلا تو موقع بیماریش همین استرس کار دستش میداد و نابودش کرد😭

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

بیشتر ببینید
عزیزم بیماری پسرت چیه

پسرم چند ماهه فوت شده عزیزم.

درگیر بیماری تنگه نفس و ریه شده بود

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

بیشتر ببینید