2777
2789
عنوان

یه دلیل بگید که من بتونم بااین مردبخاطربچه ادامه بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 51 پست
اخه این خونه الان برام جهنمه منت هم سرم هست منم ادمی هستم شده برم کارگری دوست ندارم منت کسی سرم بزار ...

عزیزم ،درک میکنم ،واقعا سخت،ان شالله آرامش بیاد تو زندگیت ،ان شالله که خیر باشه هر تصمیمی رو که عملی کردی عزیزم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درسته که زن و مرد هر دو

باید برای ساختن رابطه موفق تلاش کنند

اما

تحقیقات ثابت کرده در روابطی که

مردها رفتار درست با پارتنرشون رو بلدند،

صمیمیت بیشتری تو رابطه ایجاد میشه

چون رفتار زنها به اصطلاح "آینه ای" هست

یعنی وقتی رفتار درستی از پارتنرشون می بینند

این توجه و محبت رو به صورت

عشق مضاعف به طرفشون بر میگردونن

به خانوادت بگو نگران نباشین جدا نمیشم بیام پیش شما سر زندگیم میمونم به خاطر بچه هام 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 

به نظر من یه بار دیگه بهش فرصت بده درون خودت 

اصلا بهش نگو من بهت فرصت دادم ولی قبلش باهاش حرف بزن بگو تو پدر دو تا بچه ای اینا دست ما امانتن حقشون نیست تو این خونه پر از نفرت و حس بد و بد دهنی بزرگ شن 

به من احترام بزار منم به تو احترام میزارم خواسته هاتو بهم بگو 

مثل آدم رفتار کن تا حالا گند زدیم بیا از این به بعد درست رفتار کنیم اگه دیدی جواب نمیده بهش محل نده زندگیتو کن اونم به چشم یه نون بیار نگاه کن 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
عزیزم سمی ترین ادم زندگیم مادرم هست.واقعا میخوام قطع کنم دست بردارنیستن شایدباورت نشه حتی حسادت هم د ...

انشاا.. خوب میشه اوضاع زندگیت. یعنی دوست داری شاغل شی؟ نه شاغل بودن خوب نیست. من تجربه اشو کردم. فقط دوران  مجردی شاغل بودن خوبه

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
جدا ؟ میشه توضیح بدین؟

راه و چاه یادم داد،اصل مرد شناسی ،چیزی که از بدو تولد باید یاد می گرفتم رو،بعد دوازده،سیزده سال اقتدارشکنی،تازه متوجه شدم جور دیگه باید زندگی مشترکم رو آغاز میکردن،ولی خوب جلو ضرر رو هروقت بگیری منفعت منم رو همین حساب رعایت میکنم و خیلی تاثیرات مثبت و پرآرامشی داشته،واقعا دست مریزاد به آقای حسینی

راه و چاه یادم داد،اصل مرد شناسی ،چیزی که از بدو تولد باید یاد می گرفتم رو،بعد دوازده،سیزده سال اقتد ...

بله منم کانالش عضوم نظرات رو میخونم همه راضی هستن. شما مشاوره گرفتی یا تو دوره هاش شرکت کردی؟ هزینه اش چقدر بود؟

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم

به خاطر همون بچه که پشت و پناهش خودت هستی.  این مرد رو هم بی خیال باش  و به این فکر کن تو این مدت که بچه ات یکم بزرگ می شه به مرور خودت مستقل کنی

هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخه‌ای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا می‌دانیم و اطلاع داریم، دلت می‌گیرد، به خاطر حرف‌هایی که می‌زنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن  سوره حجر۹۸ "

بیشتر ببینید
این درحالیه که من کارمیکردم با پس اندازم یه ماشین خریدم زیرپای اقا هست وبارها ماشینم روخواستم خانواد ...

تو ماشین دادی تو همون ماشین زن می‌بره 

وقتی شاغلی از خودت عرضه داری چرا تحقیر این مرد. و تحمل می‌کنی 

رابطه هم که ندارید بگو برو پی کارت فقط خرج بچت هاتو بده یا کلا جداشو ازش 

شمام پیش بچه هات مقصر نیستی چون اونی که تعهد نداشته پدرشون بوده

تو ماشین دادی تو همون ماشین زن می‌بره وقتی شاغلی از خودت عرضه داری چرا تحقیر این مرد. و تحمل می‌کنی ...

منم ازهمین میترسم والا خانوادم نمیزارن مادرم بیچارم کرده فامیل خودشه برای اینکه جلوی اقوام پدریم که خواستگارهم داشتم ازشون ضایع نشه میخواد هرطورشده به هرقیمتی من بمونم پیش همه هم میگن مقصردخترخودمونه ابرو برام نزاشتن بااینکه میدونن توخونه ی من چه خبره جیک وپیک رومیدونن کوچکترین دعوایی روشوهرم به مادرخودم میرسونه خستم کردن نمیدونم به کجا فرارکنم ازدست اینا گاهی میگم تنها راه فرارمرگه ولی من اینقدر هم ادم ضعیفی نیستم باید راهی باشه  

درسته که زن و مرد هر دوباید برای ساختن رابطه موفق تلاش کننداماتحقیقات ثابت کرده در روابطی کهمردها رف ...

عزیزم دقیقا هم نظرم باشما ولی خانواده ی من برعکس فکرمیکنن چندسالیه بعدازدواج من مردسالارشدن درصورتیکه قبلا اینطورنبودن الان همش میگن زنه که زندگی رومیسازه زنه که ارامش میده به زندگی نمیگن این زن وقتی ازطرف مردزندگیش ردشد ویکی دیگه جایگزین شد به چه امیدی باید بمونه وقتی ارامش روازش گرفتن چه ارامشی داره اون بچه ای که بایدباحوصله تربیت بشه وقتی خودش حال خودش رونداره چطورمیتونه تربیت بچه وخونه رومدیریت کنه.اونا حتی میدونن جداهم بشم من به اونا احتیاجی نخواهم داشت چون کلا ادم  منت کش وحقیری نیستم بخاطرپول هرحرفی روبشنوم میدونن من تحت هرشرایطی کارمیکنم اینا فقط طلاق دخترو ابروریزی میدونن عارشون میاد بگن دخترمون جداشده ولی حاصرن من خوردبشم ولی بمونم