2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله پسر من نوجوان هست با همین صابون خیلی خیلی کم جوش میزنه

من خودمم دوره نوجوانی استفاده می‌کردم مث معجزه بود تاچند سال پیش هم استفاده می‌کردم شوهرم از بوش بدش میومد خیلی

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

بله پسر من نوجوان هست با همین صابون خیلی خیلی کم جوش میزنه

پسر منم نوجوانه وحشتناک صورتش جوش میزنه یه دوره دارو مصرف کرد کم شد ولی داروها که تموم شد دوباره شروع شد.الان فوم مای سبوما استفاده میکنه.این صابون براش مفیده؟ تقریبا تمام صورتش و پشتش پر از جوشه

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
پسر منم نوجوانه وحشتناک صورتش جوش میزنه یه دوره دارو مصرف کرد کم شد ولی داروها که تموم شد دوباره شرو ...

ببینید برای پسر من خوب بود نمی‌دونم برای پسر شما جواب بده یا نه،خودمم سالهاست با همین صابون میشورم سالی یکبار شاید جوش بزنم

ببینید برای پسر من خوب بود نمی‌دونم برای پسر شما جواب بده یا نه،خودمم سالهاست با همین صابون میشورم س ...

همینیه که عکسشو گذاشتم؟

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!