2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه

91 بازدید | 13 پست

خانما سلام 

پسرم دوسال و نیمه 

امروز بعد از اینک پی پی کرد و شستمش..

دیگ نذاشت پوشکش کنم،چندین باز خواستم پوشک کنم ، نذاشت..

ی ساعت بازی کرد، ولی جیش نکرد 

بعدش هم خوابید،زیرش چیزی پهن کردم ک اگ تو خواب جیش کرد، فرش نجس نشه.

بنظرتون الان باید از پوشک بگیرم ؟؟

من قصد داشتم سه سالگی بگیرم ک بفهمه قشنگ.

ولی انگار خودش از پوشک خسته شده

راستی از دیروز اطراف آلت تناسلی ش قرمز شده

باسنش هم میخاره

اصلا هم نمی‌ذاره کرم بزنم براش 

اگ بزنم گریه میکنه میگ بشور

نمی‌دونم بخاطر قرمزی و خارشه ک از پوشک زدع شده؟؟

اگ تجربه ای دارین در مورد از پوشک گرفتن بهم بگین..

ممنونم.

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کودک دلبند یک سری علامت ها داره که آمادگی داره برای از گرفتن پوشک تو گوگل سرچ کنید و ببینید آماده هست

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اره از پوشک بگیرش

هر ٤ ساعت به زور بیدارش کن بره سرویس و این تایمو بیشتر کن مثلا چند روز بعدش هر ٥ ساعت و.. تا عادت کنه کم کم 

چون اولش همیشه احتمال خراب‌کاری هست

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 

منم بچم پاهاش قرمز شده بود دکتر گفت اگزما هست پماد اینا داد گفت اگه خوب نشد باید از پوشک بگیری همین حالا هم نباید بزاری جاش خیس باشه حتی چند دقیقه به محض اینکه جیش کرد باید عوضش کنید

منم دیدم اینجوریه دیگه از پوشک گرفتم کل خونه نجس شد ولی خب بچم راحت شد

میشه بگی چطوری گرفتی ؟ چند وقتش بود ک گرفتی ؟ پسره بچت؟

دو سالش بود نه دختره 

کار خاصی نکردم گفتم که همه جا کثیف شد چون مجبور بودم و زمان نداشتم به خاطر مشکل پوستش همینطوری بازش گذاشتم و فقط تند تند می‌بردم دشویی هر دفعه هم خشکش میکردم 

بعضی وقتا تو دشویی جیش نمی‌کرد میذاشتم بیرون جیش میکرد دیگه کم کم یاد گرفت مشکل پوستش هم دیگه خداروشکر از همون موقع که پوشک نکردم خوب شد

باید صبور باشی سخت نگیر نه به اون نه به خودت از همون اول بپذیر که ممکنه خونه نجس بشه