2777
2789
عنوان

از زیبایی های عشق بگید

222 بازدید | 30 پست

از زیبایی های ازدواج و عاشق کسی بودن 

انرژی منفی ممنوع 🤐

دنبال ارتقا شخصیتم هستم نینی سایت خیلی کمکم کرد.شاید هم از تاپیک های قدیمی لایکتون کردم وقتی لایک میزنم براتون صلوات میفرستم . 🌹.               یعنی روزی میرسه که اونی شده باشم که ایده المه؟ 1401/4/19
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی قشنگه که ده سال عاشق کسی باشی و روز به روز دوست داشتنت زیاد تر بشه

ممکنه بیشتر بگی 

چی باعث شد ازدواج رو به تنهایی ترجیح بدی؟ 

دنبال ارتقا شخصیتم هستم نینی سایت خیلی کمکم کرد.شاید هم از تاپیک های قدیمی لایکتون کردم وقتی لایک میزنم براتون صلوات میفرستم . 🌹.               یعنی روزی میرسه که اونی شده باشم که ایده المه؟ 1401/4/19
بیشتر ببینید
🤮

خوبه گفتم انرژی منفی ممنوع 😐

بیشتر ببینید
ممکنه بیشتر بگی چی باعث شد ازدواج رو به تنهایی ترجیح بدی؟

من ۱۷ سالم بود مجازی باهاش دوست شدم

از خانواده مذهبی هستم و خیلی سنگ جلو پام انداختن ۴ سال با سختی ولی خیلی حس خوب گذشت عقد کردیم

چهار سال هم عقد موندیم که دوزه عقد خیلی اذیت شدم

الانم یه سال و خورده ای رفتیم سر خونه زندگیمون

من ازدواجی بودم از بچگیم😂😂ولی جدا از شوخی آرزوم بود به عشقم برسم که رسیدم

خدارو هم شکر میکنم

زندگیمونم با هم میسازیم چی شیرین تر از این

من ۱۷ سالم بود مجازی باهاش دوست شدماز خانواده مذهبی هستم و خیلی سنگ جلو پام انداختن ۴ سال با سختی ول ...

مبارکه انشاءالله همیشه به عشق باشه و زندگیتون مانا ♥️

من برعکس تو ازدواجی نیستم و سنم هم داره میره بالا و همینجوری خواستگار رد میکنم 

چکار کنم به ازدواج علاقمند بشم بنظرت؟ چه دیدگاه هایی داشته باشم؟ با خودم هی میگم مگه تنهایی و مجردی و کیف و حال مگه چشه‌؟ 

بیشتر ببینید