2777
2789
فقد کلمش باحاله خودش پدر جد و ابادتو میده دستت مثل بچه میمونه اسمشو میاری کلی ذوق میاد به دنیا که می ...

خدایی خود کلمشم باحال نیست 😂💔

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، دختری از دیار آذربایجان❤️ ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط خوبه کلمه شوشو از دهن نی نی سایتی ها افتاده 

قدیما وارد نی نی سایت می‌شدیم ،همه بلا استثنا شوشو ،شوشو ،

شوشو زهر مار 

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است ...ناگهان چه زود،دیر میشود.
والا باحال باشه و نباشه در هر صورت دهن صاف کنه 🥲💔

برا همین میگم عزیزم ، اسمشم ترسناکه 😂💔

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، دختری از دیار آذربایجان❤️ ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏 

فقط خوبه کلمه شوشو از دهن نی نی سایتی ها افتاده قدیما وارد نی نی سایت می‌شدیم ،همه بلا استثنا شوشو ، ...

ی زمان مد شده بود خب 

اوایل ازدواجم گاهی به شوهرم میکفتم این کلمرو 

الان بعضی موقع ها یادمون میاد کلی میخندیم 

ولی از خودم در تعجبم چطور این کلمرو به زبونم میاوردم و خجالت نمیکشیذم😂🤦🏻‍♀️😔

روزای خوب توی راه😎✌🏻

ی زمان مد شده بود خب اوایل ازدواجم گاهی به شوهرم میکفتم این کلمرو الان بعضی موقع ها یادمون میاد کلی ...

مد بدی بود 

ادمو یاد یه چیز حال بهم زن میندازه 

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است ...ناگهان چه زود،دیر میشود.

من که بهش میگم شوخرگلم😂😅نمیدونم چرا ناراحت میشع☹️

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

بیشتر ببینید