2777
2789

تقریبا 

نامزدم هر شب اکثر وقتا میره مغازه شبانه روزی رفیقش بعد محل کار تا ۳.۴ اونجاست 

کارش ۲ شب تموم میشه یا دیگه کم کمش ۱۲ میره تا ۲ اونم به خاطر قهوه میره ک بخوره بقیه رفیقاش میان مجبور میشه بمونه 

چون کارش سخته و گره زیاد توی کارش هست زیاد اهل گشتن با رفیقا نیست 

توی کل عید یکبار فقط رفت کوه شب موندن فردا صبح برگشتن اونم نمیخواست بره بقیه اصرار کردن ک حال روحیش بهتر شه

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

تازه باردارم پس فردا من بچم ب دنیا بیاد باز این اوضاعم

باز در حد ماهی یکبار بود قابل تحمل بود ، ولی هرهفته سخته .

از الآن زمینه چینی کن نی نی دنیا اومد پنجشنبه هامون پره ، باید نی نی رو ببریم گردش ، باهاش بازی کنیم ، بچه ها نیاز دارن با باباشون وقت بگذرونن .

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا برا تلافی بش گفتم ی هفته میرم خونه بابام میمونم

ولی خب اینجوریم ممکنه زندگیت دچار مشکل بشه 

بهش بگو این کارات واقعا داره اذیتم میکنه و ممکنه پیش امد های بدی داشته باشه ازت میخام بهش فکر کنی و به خواسته ام احترام بذاری

خوبه اینجوری؟ منکه شوهرم تا نشه یازده و نیم اینا نمیره

اصن نزار اینجور سرخوش و ازاد باشه .بلاخره باید تعهدی به زندگی داشته باشه

اگر زخمهایت و درمان نکنی.به مروز زمان به کسانی ضربه میزنی .که در زخمت نقشی نداشتن                     💎💍💎

واقعا؟زناشون چیکار میکنن چجوری رفتار میکنن باهاشون خیلی برام مهمه بدونم بقیه چطور هستن🥲

زن دایی من یکیشون زیاد براش مهم نیست میگ مگ مرد قابل تحمل تو خونه😂