نمدونم بعضی مردم خرن گاون یا چین رفته بودیم تو طبیعت همه چی توش بود بجز طبیعت انگار اول زباله بود بعد طبیعت ازش بیرون زده بود ،پوشک بچه،نوار بهداشتی،شلوار پاره، کان..دوم قوطی ها کنسرو و...
این بشر هرجا پاشو بذاره میرینه توش
اما توخارج از کشور جریمه میلیونی داره اشغال پرت کردن
ما هروقت میریم طبیعت همیشه یه کیسه زباله اشغال از اطرافمون جمع میکنیم
گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه چی هست دیدم که با اون دستگاه آشغالا رو جمع می کنن اسمشو نمیدونم ولی می تونین یه ماشه ای چیزی بگیرین که حتی با دستکش هم آشغال جمع نکنین چون تو پارکها ممکنه سرنگ آلوده باشه
عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه