2777
2789
عنوان

می‌خوام برم زباله خیابون هارو جمع کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 6341 بازدید | 153 پست

نمدونم بعضی مردم خرن گاون یا چین رفته بودیم تو طبیعت همه چی توش بود بجز طبیعت انگار اول زباله بود بعد طبیعت ازش بیرون زده بود ،پوشک بچه،نوار بهداشتی،شلوار پاره، کان..دوم قوطی ها کنسرو و...

این بشر هرجا پاشو بذاره میرینه توش 

اما تو‌خارج از کشور جریمه میلیونی داره اشغال پرت کردن

طبیعت رو جمع کنید ک کسی رسیدگی نمیکنه

ما هروقت میریم طبیعت همیشه یه کیسه زباله اشغال از اطرافمون جمع میکنیم

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم آفرین بهتون

کارتون ایستاده دست زدن داره🙏

بنظرم برید طبیعت رو‌ پاکسازی کنید،خیابون و بخصوص پارک پاکبان داره ولی طبیعت میریزن و میرن،حتما دستکش ضخیم هم بندازین مثه دستکش باغبونی+ماسک

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

یه چی هست دیدم که با اون دستگاه آشغالا رو جمع می کنن اسمشو نمیدونم ولی می تونین یه ماشه ای چیزی بگیرین که حتی با دستکش هم آشغال جمع نکنین چون تو پارکها ممکنه سرنگ آلوده باشه

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
بیشتر ببینید

وقتی تو اینستا کلیپ انگیزشی میبینی

شوخی کردم.خدایی با تاپیکت حال کردم

دم خودت و داداشت گرم

ولی برید طبیعت بهتره چون تو شهر کارگرهای شهرداری هم هستن که بخوان تمیز کنن

کاش وقتی ذوقش رو داریم بشه

ما هروقت میریم طبیعت همیشه یه کیسه زباله اشغال از اطرافمون جمع میکنیم

منم تا حد امکان زباله ها خودمون و لطرف و برمیدارم 

شوهرم هم تخمه هر چی یخوره پوست و اشغالشو میریزه کف ملشین زیر پامون بعد که رسیذیم مقصد تمیز میکنه اصلا از پنجره پرت نمیکنه بیرون