2777
2789
عنوان

وسط سفره مهمونی خانواده شوهرم گریه کنان بلند شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2674 بازدید | 76 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا تاپیک های همین سایت که خانم ها دنبال لاغری هستند و از چاقی صدجور بیماری گرفتن بهش نشون بده،تا بفهمه لاغری خیلی بهتره.. به نظر منم با این قد لاغر نیستی.. خوبی که.. 

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
اگه کار همیشه‌ش‌ مسخره کردن اندامت هست باید یه بار همچین رفتاری ازت تو جمع میدید تا خودشو اصلاح‌کنه ...

نه فقط همینه انقدر که هرروز میگه 

میره سرکار برمیداره بزا من عکس این عنو گوه هارو میفرسته هیکلتو مثل اینا بکن 

حرف همسرت زشت بوده ولی رفتار شما کاملا بچه گانه ودور از تعقل بود ،همه حرف شوهرت رو یادشون میره ولی این رفتار شما همیشه تو ذهنشون میمونه ،چرا به شما کمی سیاست وصبر یاد ندادن ،چرا هرچی تو فیلمها می‌بینید انجام میدید .

اقای گاو سنش کم نیس ۳۱ سالش شده منم ۲۴

چقدر اختلاف سن دارین ، به جایی که قدر بدونه زن جوون داره اینطوری میکنه ، به نظرم بهتر بود جلوی جمع خودداری میکردین چون توجیهات جلب شد بدتر ، کلا هم تو دنیا الان لاغر مده ، همه لاغر کردن عکس فرصتی قرمزو آدم میبینه ! استخون بندی و مچ و اینا هم دست خود اذم نیست ! شما چاق هم بشی شکم پهلوئه احتمالا ! مچ لاغر میمونه معمولا ( حالا باز به سبک بدن بستگی داره که چربی کجا جمع شه ) بعد از ۳۲-۳۳ بگذری بدن میفته رو دور چاقی ! حواست باشه هیکلت رو بهم نزنی 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
اقای گاو سنش کم نیس ۳۱ سالش شده منم ۲۴

بالغانه تر رفتار کنید کار ایشون که غلط اندر غلط بوده تو جمع اون حرفو زده واکنش شماام درست نبوده بجاش میخندیدین مثلا میگفتین مردم خودشونو میکشن مثل من مانکن بشن اونوقت شما ناراضی ای؟ بعد که اومدین خونه از خجالتش در می اومدین 

اشکمنو دراورد خودش کپه مرگشو گذاشت

برو باشگاه عضله کن ، الان تو دنیا دقت کنی لاغر مده همه بازیگرا از امریکایی ‌ و هندی و ترک لاغر کردن ! حالا الان با ۲۴ سال بری چاق شی دیگه از سی بگذری میخوای چه جوری بشی ! باز میگم قطعا به ژنتیک بستگی داره و من حالت کلی رو میگم و شما ممکنه سیستم بدنت فرق کنه  اما حواست باشه با هر طنابی تو چاه نری 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹