2777
2789
عنوان

خدا چرا اینجوری میکنه🤨

163 بازدید | 19 پست

سلام دوستان

میگم من که ازاول زندگیم از روزی که یادم میاد از چهارسالگیم سختی کشیدم

پدرومادرم جداشدن شدم بچه طلاق باهزارتا غم ومشکل وجنگ اعصاب و گرفتاری وبیماری ومصیبت وبدبختی که اگه بخوام هرکدومشونو بشینم بنویسم میشه صدتا کتاب 

حالا هم که ازدواج کردم هنوز بدبختم

زندگی با مادرشوهر و فرقهایی که میذاره و شوهر بی مسئولیت تنبل کم درآمدو .....بیماری ومریضی و  نازایی خودم که تمام پول و سرمایه ثروتمو خرج کردم که خدا یه بچه بهم بده  

ولی هیچی به هیچی

بنظرتون خدا فازش چیه؟

که بعضی هارو انقد مشقت میده؟؟؟؟

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

من از خدا ودین ودنیا خستم

میخوام سربه نیست بذارم برم 

بمیرم

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

البته اینجوری هم نیست بعضی وقتها تقصیر از خود آدمه

آره تقصیرمنه 😔

شما انرژی زیادی داشتی تا اینجا اومدی این انرژی رو بقیه شاید نداشته باشن

گاهی وقتا به خودم میگم چجوری تاحالا نمردم؟ یا تیمارستانی نشدم؟

اینا امتحان بزرگ خدا هس اگه تو این شرایط سخت بتونی ایمانت رو از دست ندی و ناشکری نکنی به جایی میرسی ...

دیگه کی؟ شد چهل سالم

کاش خدا دلش بسوزه کات بده بگه بیا بریم از اول یه جای بهتر شرایط مساعدتر

شاید پاداشی بزرگتر در اون دنیا منتظرت هست

میخوام چکار؟ 

شاید پاداشی بزرگتر در اون دنیا منتظرت هست

انقد زجر کشیدم که هیچی برام ارزش نداره

شما انرژی زیادی داشتی تا اینجا اومدی این انرژی رو بقیه شاید نداشته باشن

این قشنگ بود

"من‌به‌نظرم‌کبوتری‌که‌مال‌تو‌باشه‌ازادشم‌کنی‌نمیره‌گیر دادن‌های‌بی‌مورد‌الکیه""هر کس لازم باشد می‌ماند. تقلا چرا؟"