2777
2789

من هنوزم بعد دوسال به یادشم دوسش دارم نتونستم فراموشش کنم

اون بود که منو ترک کرد با دوتا واسطه بهم پیام داد که همه چیز تمومه من بلاکش کردم بی هیچ حرفی ولی یه هفته کارم شده بود گریه قلبم درد میکرد با تپش قلب از خواب میپریدم بعد یه هفته آنبلاکش کردم گفتم چیشد که رفتی گفت مشکل خانوادگی داشتم!!

مقصر  ۵۰ من بودم اصلا بلد نبودم چطور برخورد کنم  یه عالمه حرف عاشقانه میزد بهم هر روز میگفت دوست دارم من هیچی نمیگفتم آخه دختری نبودم که با پسری دوست باشه ولی درکم نکرده بودم اونموقع که باید اگه دوسش دارم به ابراز علاقه هاش حداقل جواب بدم

الان دیگه هیچ کسی نبوده که منو دوس داشته باشه اگه ازدواجم بکنم با معرفی و بدون عشقه

از طرفی شرایط شغلیمون خیلی بهم میخورد

ارزششو داره به نظرتون یه ریکوئست تو اینستا بهش بدم ببینم قبول میکنه و اگه قبول کرد باهاش حرف بزنم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یه ساله دارم کلنجار میرم بهش پیام بدم نمیتونم اونم دیگه هیچ سراغی از من نگرفت

اگر مهم نبود ک تاپیک نمیزدی معلومه خیلی پشیمونی و الان تاپیک زدی حتما انجام بده اگرم رد کرد مهم نیست تو تلاش کردی واسه برگشتنش تو دلت نمیمونه اصلا اهمیتی نداره طرف چ فکری کنه 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1