2777
2789

من وقتی پری شدم خودم نمیدونستم

میدونستم پری چیه ها اما نمیدونستم پری شدم

شبش تو سرمای زمستون گرمم بود و صبحش یه لکه قهوه ای رو شلوارم دیدم فکر کردم اسهال کردم به خودم 

رفتم مدرسه امتحانم داشتیم زنگ دوم

بعد دیدم مامانم زنگ اول اومد گفت بیا فلانی پری شدی 

بعد منم هی گریه میکردم

مامانم رفت با معلم نامردم حرف زد اما قبول نکرد منو بیاره خونه 

دیگه موندم و به دوستام گفتم من گریه میکردم دوستام دست میزدن و میرقصیدن اصن یه وعضی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازش اطلاعاتی نداشتم، خیلی ترسیده بودم، به زن بابام گفتم، گفت عادت ماهیانه شدی، بعدم یه دونه سیلی محک ...

والله منم روزاول پریدشدم واسه اولین بار مامان منم یکی بی هوازد زیرگوشم 

ولی خیلی گریه کردم توهمون حالت خوابم برد 

سیزده سالم بود

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊

من ۱۶ سالم بود پریود شدم میدونستم پریودی هست نوار هست ولی خونه مادربزرگم بودم عمم متوجه شد منو فرستاد خونمون ومادرمم متوجه شد با خواهر بزرگم مادرم به شدت خجالتی بود وخودش پارچه استفاده میکرد وبه منم اصلا حرفی نزد کلا آدم به شدت کم حرف وخجالتی هست  خواهر بزرگم بهم یه دونه نوار داد منم گذاشتم وفرداش دیدم مامانم پارچه استفاده میکنه یه پارچه کوچیک گذاشتم رفتم مدرسه صف صبحگاهی لباسم کثیف شده بود دوستام بهم گفتن ومن اومدم خونه بازم مادرم منو راهنمایی نکرد آبجیمم شهر دیگه دانشجو بود واون موقع دقیق یادم نیست تلفن وگوشی نبود ما هم بچه شهرستان ونه درست یاد داشتیم نه یادمون میدادن حتی رومون نمیشد بریم نوار بخریم 😑 بعد دیگه آبجیم از شهر برامون نوار میفرستاد 

😄

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بیشتر ببینید