2777
2789
عنوان

به نظرتون چی میشه❓❓❓❓

410 بازدید | 40 پست

این پیشگویی درسته یا الکیه؟ اگه درست باشه به نظرتون چی میشه؟ شهر هفت تپه که ویران میشه کجاست؟ دنیا ویران میشه؟ داور هولناک که مردم رو داوری خواهد کرد کیه؟ یعنی پاپ فرانسیس واقعا اخرین پاپ هست و پاپی بعدش نمیاد؟ 

سنت مالاچی اسقف ایرلندی قدیس یه پیشگویی نوشته که 112 پاپ بعدی بهش الهام شده

مشخصات پاپ ها رو به شکل رمزگونه نوشته تا حالا هم هر پاپی روی کار اومده مشخصاتی که تو پیشگویی ها اومده براش رو داشته 

برای مثال برای پاپ ژان پل دوم نوشته رنج خورشید این پاپ هم روز تولد و هم روز فوتش خورشید گرفتگی شده بود

برای پاپ ژان پل اول نوشته نیمه ماه این پاپ نیمه یک ماه پاپ شد و نیمه ماه بعدی مرد و در واقع فقط یک ماه پاپ بود 

برای پاپ بندیکت شانزدهم نوشته زیتون که یه فرقه به نام بندیکتیان انگار وجود داره که زیتون نمادشه

برای همه پاپ ها چند کلمه نوشته ولی برای پاپ 112 چند جمله نوشته و پاپ 112 پاپ فرانسیس شد جمله ای که در مورد پاپ فرانسیس نوشته اینه: آخرین عبارت کتاب چنین است. «در آزار و اذیت نهایی کلیسای مقدس روم، پیتر رومی حکومت خواهد کرد. او گله‌ی خود را در میان مصائب فراوان هدایت خواهد کرد و پس از آن، شهر هفت‌تپه نابود خواهد شد و داور هولناک مردم را داوری خواهد کرد. پایان.» دیگه چیز بیشتری ننوشته و در مورد پاپ بعدی چیزی ننوشته و همینجا تموم میشه پیشگویی هاش

میگن پاپ فرانسیس پدر و مادرش ایتالیایی بودن که به ارژانتین مهاجرت کردن پس رومی میشه و این پاپ لقب فرانسیس رو برای خودش انتخاب کرده که نام قدیس سنت فرانسیس اسیزی هست که پدر فرانسیس اسیزی اسمش پترو یا پیتر بوده پس پیتر هم هست 

الان که پاپ فرانسیس فوت کرده به نظرتون چی میشه؟ 

کاربری دست دو نفره

این چرت و پرت ها چی بود دختر 😐😑

سه خط اولشو خوندم شرمنده چشمام شدم

فکر نمیکردم کسی این چرندیات رو باور کنه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بیشتر ببینید
این چرت و پرت ها چی بود دختر 😐😑سه خط اولشو خوندم شرمنده چشمام شدمفکر نمیکردم کسی این چرندیات رو با ...

خیلی ها تو اروپا و امریکا معتقدن به این پیشگویی چون تا حالا درست دراومده در مورد پاپ های مختلف

منم در موردش سوال پرسیدم فقط نگفتم قطعا درسته

کاربری دست دو نفره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلی ها تو اروپا و امریکا معتقدن به این پیشگویی چون تا حالا درست دراومده در مورد پاپ های مختلفمنم در ...

وقتی در موردش سوال میکنی یعنی فکرت رو مشغول کرده و ‌تا حدودی باور کردی....

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بیشتر ببینید
میتونی باور داشته باشی اما وقتی زمانش رسید و اتفاق نیفتادن، اعتقادت رو به این باور ها که الان تایپ ک ...

من مسلمونم اعتقاد ندارم به اینا 

فقط در موردش سوال پیش اومده برام 

کاربری دست دو نفره

وقتی در موردش سوال میکنی یعنی فکرت رو مشغول کرده و ‌تا حدودی باور کردی....

نمیشه گفت کاملا باور کردم و معتقدم نه این جوری نیست

ولی برام عجیب بوده چون پاپ های قبلی رو درست گفته

کاربری دست دو نفره

اعتقاد که نه باور. فکر نکنم کسی تو نینی سایت به اینا باور داشته باشه یا اطلاعات زیادی هم داشته باشه.

نه باور نمیشه گفت 

فقط برام عجیب بوده چون پاپ های قبلی رو درست پیش بینی کرده 

خیلیا هم تو اروپا و امریکا قبول دارن این پیشگویی رو

کاربری دست دو نفره

عزیزم دنیا تو همون سال ۲۰۱۲ به پایان رسیدهما هنوز داغیم نمیفهمیم

اون پیشگویی که مال سرخ پوست ها بود که غلط دراومد چون هم دنیا از بین نرفته هم ما و بقیه مردم دنیا زنده ایم

کاربری دست دو نفره