2777
2789
چشم شما یه مقداری حس ترس در وجودتون زیاده اگر ترس از خداست که باید باشه برای جلوگیری از گناه ولی اگر ...

ممنون عزیزم🌹🌹🍓🍓🍓🍃🌺🌺

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

ممنون عزیزم🌹🌹🍓🍓🍓🍃🌺🌺

چه مقداریش درست بود ؟

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راجب من چی حس میکنی؟حس کسی که دوسش دارم بهم چیه ؟ باهاش ازدواج میکنم؟

عشقم به خدا حس شیشم نیستم

یه چیزی گفتم الکی،حسم قوی نیست خیلی😘🌸✨

در وصف علي بس بُود اين نكته كه بايد؛اثبات كند شيعه كه اين مرد خدا نيست...

چه مقداریش درست بود ؟

عزیزم جواب منم بده لطفا🥲

داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤

بیشتر ببینید
منم میگی!؟

چشم

شما احساس میکنم یه مقداری غم داخل وجودتونه

غم و کینه رو بیرون بریزید

به خودتون باید بیشتر برسید ، تا حال و روحیه تون بهتر بشه 

رنگ های ملایم رو دوست دارید 

از آدم های دروغ گو بدتون میاد 

دوست دارید همه چیز خوب پیش بره 

دوست ندارید کسی ازتون ناراحت باشه ... به نظرم تیپ خوبی هم دارید 

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

چشمشما احساس میکنم یه مقداری غم داخل وجودتونهغم و کینه رو بیرون بریزیدبه خودتون باید بیشتر برسید ، ت ...

دقیقا افرین!!همشون درست!نمیدونم چجوری کینه رو بریزم بیرون

آخری اشتباهه تیپم خیلی بده😅

میشه بگید میرم تهران امسال ؟

خواهر عزیز جان شوهرت لایک نکن دیگه اه

عزیزم جواب منم بده لطفا🥲

شما خیلی زود وابسته میشید 

مواظب باشید از این مورد ضربه نخورید

به باطن آدم ها خیلی بیشتر از ظاهر توجه کنید 

آدم خوش ذوقی هستید و به نظرم مؤدب هستید 

و به شدت از آدم هایی که حرف زدنشون با نیش و کنایه هست بدتون میاد 

از سادگی خوشتون میاد و فصل بهار رو به خاطر ملایم بودن هواش دوست دارید 

احساس میکنم آدمی هستید که دوست دارید در همه ی ابعاد به سطح عالی برسید 

دقیقا افرین!!همشون درست!نمیدونم چجوری کینه رو بریزم بیرونآخری اشتباهه تیپم خیلی بده😅میشه بگید میرم ...

نه تیپت خوبه 

شاید کمال گرایی مثل من که بهترین ها رو هم بپوشم میگم بد 🥲😁

حسم ۵۰ ۵۰ هست نمیتونم بگم ۱۰۰ درصد قبول میشید 

شما خیلی زود وابسته میشید مواظب باشید از این مورد ضربه نخوریدبه باطن آدم ها خیلی بیشتر از ظاهر توجه ...

درسته 

میشه لطفا بگین حس کسی که دوسش دارم بهم چیه ؟ باهاش ازدواج میکنم؟(رابطه ای با هم نداریم ؟) 

اصلا بهم فکر کرده تا حالا ؟

داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤

بیشتر ببینید
درسته میشه لطفا بگین حس کسی که دوسش دارم بهم چیه ؟ باهاش ازدواج میکنم؟(رابطه ای با هم نداریم ؟) اصلا ...

در مورد پسر ها نمیتونم اصلا حدس بزنم 

خیلی اشتباه میگم 

ولی نمیدونم چرا حسن خنثی هست یعنی نه مثبت نه منفی

به نظرم بسپار به دست خدا

که بهترین هارو برات رقم بزنه 

فراموش نکن که یک خانم در همه حالت باید غرور نداشته باشه به جز در برابر مرد ها 

شما خیلی زود وابسته میشید مواظب باشید از این مورد ضربه نخوریدبه باطن آدم ها خیلی بیشتر از ظاهر توجه ...

راجب شغل و مشخصات همسر ایندم چی حس میکنین؟

بیشتر ببینید