2777
2789
تو اتاقمونمنظورم اینه سه تا اتاق داریم که همشون پره😂یکی برا ماسیکی دخترمیکی پسرامالبته من بیشتر همس ...

عزیزم😂😂😂

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجردم اتاقم و تختم، واسه منع چطور مگه؟

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
بیشتر ببینید

من اتاق شخصی ندارم ۳۵سالمه ومجرد

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بیشتر ببینید
سلام عزیزم خوبی

سلام قربونت بشم شما چطوری 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بیشتر ببینید
منم خوبم عزیزم چرااتاق نداری پ کجامی خوابی

گاهی تو اتاقی ک کمدم اونجاست کنار کمدم  گاهی تو هال گاهی تو پذیرایی 

اتاق شخصی ندارم 

ی کمد دیواری داریم ۸درب یک دربش برا لباسامه و وسایل شخصیم

بیشتر ببینید
شغلتون چیه

معمار و طراح داخلی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید
گاهی تو اتاقی ک کمدم اونجاست کنار کمدم گاهی تو هال گاهی تو پذیرایی اتاق شخصی ندارم ی کمد دیواری دار ...

عزیزم 🥲

منم اطاق ندارم تخت هم ندارم یعنی اتاقمون کوچیکه 

تخت جانمی شه وفقط خونمون یه خوابه اس 🥲

من ومامانمم توپذیرایی می خوابیم 😅

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊
الان تابستونه ؟😅

من گرممه برامن از یکماهه پیش تابستونه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید