2777
2789
عنوان

برا یک بچه که به هوش نیومده حمد میخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 71 پست
تلاوت شد✅

ممنون

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بیشتر ببینید
عزیزم ۳۱۳ صلوات به مادر امام زمان نذر کن ، واسه ظهور پسرش۳۰۰ تاش رو الان بفرست ۱۳ تاشو بعد از خوب شد ...

ممنون 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خوندم گلصلواتم فرستادمان‌شاءالله سلامتیشو بدست بیاره

ممنونم 

بیشتر ببینید
بله خیلی چیز ناممکنی به نذر میرسیدولی یه چیز تضمینی سخت دارم که مطمئن تره و نا ممکن و ممکن میکنه ، ف ...

وای😂😂

بگو شاید توانش داشتم 

امروز یکی میگف بنطرم خوب نیست که به خدا بگی یکاری برام بکن تا یکاری برات بکنم

دانشجو معلم ۱۴۰۴🌱✨️   

وای😂😂بگو شاید توانش داشتم امروز یکی میگف بنطرم خوب نیست که به خدا بگی یکاری برام بکن تا یکاری برات ...

۱۲۰۰۰ تا یا علی تقریباً ۲ ساعت زمان میخواد 

منبع👇👇

#اجابت_حاجات_محال

🌸✨دوازده هزار مرتبہ خواندن ذڪر
《یا علی》 براے مطالب عسرالحصول
یعنے حاجاتےڪہ اجابت آنها محال یا
مشکل است موثر است✨

📚گوهر شب چراغ ص ۳۳۷

_____________🍁🍁🍁🍁

#اللهم_عجل_لوليڪ_الفرج 🌹
╭─┅═ঊঈ🌺🍃ঊঈ═┅
╰─┅═ঊঈ🌺🍃ঊঈ═┅─

🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑

بله خیلی چیز ناممکنی به نذر میرسیدولی یه چیز تضمینی سخت دارم که مطمئن تره و نا ممکن و ممکن میکنه ، ف ...

میشه به منم بگی؟؟؟یه مشکلی دارم که ۱۸ ساله حل نشده

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
بیشتر ببینید
۱۲۰۰۰ تا یا علی تقریباً ۲ ساعت زمان میخواد منبع👇👇#اجابت_حاجات_محال🌸✨دوازده هزار مرتبہ خواندن ذڪر《 ...

باید یه جا بگیم؟وسطش نباید حرف بزنیم؟

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
بیشتر ببینید
باید یه جا بگیم؟وسطش نباید حرف بزنیم؟

یه جا بگی خیلی بهتره 

ولی خب خیلی هم پیوسته نمیخواد  ، در حد کارای کوچیک عیب نداره 

برای این میگم پشت سر هم باشه که ، باید کل تمرکزت رو بذاری رو ذکر حاجتت و به چیزای دیگه فکرتو ندی ، افکار منفی هم نیاری ذهنت✨❤️

چجورییی😂اقا پس تضمینت چیشدد😂خودت از اینم نتیجه گرفتی💔😂

تو درست رو بخون 

شاید خدا اونجا با تو لجش گرفت 😂