2777
2789

عمه همسرم رو نددیه بودم تا روز عروسی ،اومد تو تالار گفت مبارکه عمه جون خوشبخت بشید ولی این پسر قرار بود نوه منو بگیره ها !!😳😳😳 منو میگی کپ کردم بعد رفت دست نوش رو گرفت اورد جلو مارقصیدن دختره ۵ سالش بود🤣🤣🤣🤣 گفت مصبت رو شکر عمه جون

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای چرا شکرخدا دختر. من که ارزومه والا 🥹

توازدواج هیچی نیست فقط فانتزی ذهنه اتفاقای خوب و ....

ولی برای اینکه از پدر و مادر جداشی مجبوری..

کم نیار قراره به بالاترین Level برسی! :)

والا بقیه رو میبینم خدارو شکر میکنم

بابا بقیه الکی میان یه چرتوپرتی مینویسن یا بعضیام شوهرشون خیانت میکنن بازم دوسش دارن.بعضیا خودشون خوشحالو راضی بقیه رو منصرف میکنن با تاپیکهای منحرف کننده

همه که مثل هم نیستن 

وقتی حرف عروسی میشه فقط این لحظه یادم میاد

از ارایشگاه که اومدم بیرون شوهرم چشاش برقی شد و گفت چه خوشگل شدی🥲😍الانم ذوق کردم با یاداوریش🥴و اینکه کرونا بود و تو باغ عروسی گرفتیم و تو فیلم با ماسک افتادن ادما🤦‍♀️

توازدواج هیچی نیست فقط فانتزی ذهنه اتفاقای خوب و ....ولی برای اینکه از پدر و مادر جداشی مجبوری..

مگه قراره چیزی توش باشه ؟ 

اگر هم بنا بر چیزی توش باشه خیلی چیزا هست

من که بی صبرانه منتظرم والا🥹

سلام منم که عقدم نزدیک سه سال میشهعقدم که توخونه بود عاقد به جااینکه صیغه بخونه عقد خوندعروسی هم یبا ...

چرا نمیگیرن؟منم ۲سال عقد بودم ولی دیگه نتونستم تحمل کنم تو دوران کرونا عروسی گرفتیم.فقط عاقده😐

انشالا زودتر عروسی بگیرین خیلی سخته این بلاتکلیفی

وقتی ازدواج کردم شب تولد ۲۸سالگیم بود و شوهرم تازه ۳۶سالش شده بود.. نصف فامیلا نیومدن تو جشن یا سرد بودن باهامون... گفتن چون داماد پیره... 

الان همونا پسر دختراشون ۳۵... ۳۶ساله هستن و مجرد.. میگن زوده برا ازدواج

زندگیتون پر از عشق