2777
2789
عنوان

ماشین خارجی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 54 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از سال ۹۰ به بعد ماشین خارجی سوناتا ، سانتافه ، اسپورتج، بنز ، تویوتا دو‌مدل مختلف داشتیم عجیبه هرگز ...

تعمیرات بستگی داره خراب بشه یا نه

ولی بدنه و تصادفات غیرقابل پیش بینیه‌

یه آینه یا سپر بزنی باید کلی هزینه کنی

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
چند روز باید معطل بود تا قطعه بیادبرای همینه شوهرم‌میگه من این‌ماشین و نمی‌فروشم زیر پامون باشه

اره دیگه بدیش اینه

ایشالله همه چیز اوکی میشه یه ماشین عالی و پر اپشن بگیرین

خانوم مهندس، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

آره نگهداری ماشین خارجی هزینه زیاد دارهماشین خوب و آدم دوست داره سوار بشه بخری و بزاری کنار واقعا

بخدا این ما بابام ۱۰۵ تومن هزینش کرده فقط واسه خارج شهر میبریمش دیگه به قول گفتنی تکوندتمون 😂

حالا ماشین مامانم چینیه حداقل قطعه اش پیدا میشه خوبه ولی این یکیه نه اصلا توصیه نمیکنم تا زمانی که تحریما نشکنه

از سال ۹۰ به بعد ماشین خارجی سوناتا ، سانتافه ، اسپورتج، بنز ، تویوتا دو‌مدل مختلف داشتیم عجیبه هرگز ...

اگر صفر کیلومتر بخری که عالیه.

برادر همسرم اسپورتیج داشت اونم راضی داد نمیدونم چی شد سه چهار سال پیش فروخت