2777
2789
عنوان

اونایی که عملین چرا نسبت به نچرالا گارد

| مشاهده متن کامل بحث + 5125 بازدید | 247 پست
اگه بله خب حواست جمع کنهمه ازت نمیگذرنا

قضاوت نکن سرت میاد 

وقتی خبر نداری 

شکایت میکنم خودم هم از اون خانوم هم اونایی که توهین کردن دوتا بودن 

پارتی هم دارم

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رها کن همه خوبن هممممههههه

ول کن عامووو

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

بیشتر ببینید
یه کاربری عکس خودش و بچه اش رو چند وقت پیش گذاشته بود و میگفت نظر بدید، یه کاربر بهش گفت بچه ات شبیه ...

پس یه خرج اضافه به گردن شوهره انداخته  فردا بینی اونم‌ بایدعمل بشه😂😂😂😂

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
بیشتر ببینید

ی سوال محترمانه دارم 

جو هم نگیرتت اروم حرف بزن 

من اون اول باهات حرف زدم بهت توهین کردم؟ 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

گارد گرفتن نداره نچرال یا عملی مهم اینه طرف با قیافش حال کنه یکیو میبینی عمل کرده بزور و دروغ میگ ن ...

دقیقا دمت گرم 

من یکم پیش یکی عکس گذاشت گفتم از اول بگم عملی ندارم ولی مامانم ژل زده گفتم تابلوعه عمل داری خر نیستیم پول خودت بوده نوشجونت ولی خوشگلی  دوستاشو تگ کرد فحش دادن توهین کردن 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بیشتر ببینید

اون روز رفته بودم فروشگاه یه خانمه از اینا که کل صورتش عملی بود یه جوری بهم نگاه کرد با خودم گفتم الان از نظر اینا ما عجیب وغیر طبیعی هستیم مگه همه باید مثل خودشون باشن

ح س و د پ ل ا س ت ی ک ی

ای مسلمانان اگر به نعمت اسلام ارج ننهید و از آن روی گردان شوید ، خداوند، این ماموریت را به گروهی دیگر می سپارد آنان که همانند شما نخواهند بود ، پیامبر در توضیح این ایه گفتند در شان سلمان و قوم او نازل شده است ؛ بشارت باد بر شما ای فرزندان فررُّخ! اگر ایمان به ستارهٔ ثریا بسته باشد عرب به آن نمی رسد ولی عجم آن را در اختیار خود خواهد گرفت 🌱 أسعَدُ العَجَمِ بِالإسلامِ أهلُ فارِسَ خوشبخت ترین مردمان غیر عرب به واسطهٔ اسلام مردم ایرانند  از پیامبر پرسیدند که چرا همهٔ قرون از عاد و ثمود و مانند ایشان هلاک شدند و ملک پارسیان به درازا کشید با آنکه آتش پرست بودند پیامبر فرمود ؛ از بهر آنکه آبادانی کردند در جهان و داد گستردند میان بندگان خدای عز و جل   🌱 لطفا حواستون به کاربرهایی که انگار از طرف اسرائیل حقوق میگیرن تا فرهنگ و دین ایرانی رو خراب کنن باشه تو تاپیک های جنجالی مثل چندفرزندی و ... هستن یا کلماتی مثل افتاب مهتاب ندیده رو به عقب افتادگی ربط میدن تا ارزش پاک بودن رو زیر سوال ببرن... 

بیشتر ببینید

اسی سرت درد می کنه برا دعوا اون خانوم معلوم بود  عملی ولی خب یه بار گفتی اینجام مجازی نیازی نیست به زور حرفتو ثابت کنی اینجا رو زیاد جدی نگیر

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷