2777
2789
عنوان

به شوهرم دروغ گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 26 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب تا باردار بشی ویار نیست که از دو ماه به بعد شاید ویار بیاد

ممکنه بدن با بدن فرق داشته باشه کمبود باعث بشه تو هوس چیزی رو بکنی که بدنت ازش مواد مغذی بگیره من یه چیز چرت هوس کرده بودم یعنی در حالت عادی حاضر نیستم خالی خالی بخورمش کاملا درک میکردم که حالت ویار دارم و این فکر نمیکنم تو هفته پنج یا شش بارداری یک چیز غیر عادی بوده باشه 

فقطم این نیست من از قبل اینکه حتی بیبی چکم مثبت بشه دل درد و کمردرد خیلی زیادی دارم مثل وقتایی که پریود میشم شوهرم میگفت اگه حامله هم باشی بچه اندازه نوک سوزنه وزن نداره که کمرت درد کنه😶

اخه ویار امکان نداره به این زودی، از الان بخوای الکی ویار ویار کنی به بعد حرفاتو باور نمیکنه😁 خیلی ...

نه من اصلا ویار شدید نه تهوع نه ویار بخ خوراکی ندارم به شوهرمم گفتم ولی تو عمرم سابقه نداشته ساعت سه نصف شب یه چیزی دلم بخاد بخدا قرار هم نبود بره بخره گفتم چشمام وا نمیشه یه قاشق از تو یخچال برام بیار مسخرم کرد🥲مطمئنم که ویار بود اون حتی کمردرد و دل درد شدیدی که الان دارم رو هم انکار میکنه 

ممکنه بدن با بدن فرق داشته باشه کمبود باعث بشه تو هوس چیزی رو بکنی که بدنت ازش مواد مغذی بگیره من یه ...

نوک سوووووزن؟اطلاعاتش تو حلق من، بگو لااقل قبل بچه دارشدن یه ۲تامطلب میخوندی، بعدم کمردرد چه ربطی به سایز جنین داره اخه

نوک سوووووزن؟اطلاعاتش تو حلق من، بگو لااقل قبل بچه دارشدن یه ۲تامطلب میخوندی، بعدم کمردرد چه ربطی به ...

اون فکر میکنه چون لقاح مدت زیادی نیست انجام شده پس الان اندازه سر سوزنه 😶

ممکنه بدن با بدن فرق داشته باشه کمبود باعث بشه تو هوس چیزی رو بکنی که بدنت ازش مواد مغذی بگیره من یه ...

من بارداری دومم هست تو جفتشم ویارم ازماه 2 شروع شد سر دخترم حالت تهوعم از 7 هفته. اخه میگن ویار رو بچه میخواد نه زن. بخاطر همون میگم بذار یذره بزرگ بشه تا چیزی بخواد

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره ربطی به سایز نداره بخاطر لانه گزینیه. ولی غلطم نگفته سایزش رو. من 5 هفته و 3 روز رفتم سونو گفت 6 هفته ای یعنی 1 ماه و خورده ای بود بارداریم اندازه جنین 2 میلیمتر بود. فکر کن چقدر کوچیک. 

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40