2777
2789
عنوان

بچه ها خواستگار با این شرایط بیاد قبول می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1689 بازدید | 108 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید ادم خوبی باشه به نظرم برید مشاوره رفت و امد کنید در مورد علت طلاقش تحقیق کنید چند جلسه هم با پسرش رفت و امد کن ببین رفتارش ادبش چه جوریه الکی رد نکن 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

حرفتون قشنگ نبود😊😉

عذر میخواهم اگر ناراحت شدید 

جبه من بخاطر مشکلاتی ک دیدم توی همین سایت با بچه طرف مقابل دارن قبل ازدواج خیلی باید به این مسأله فکر کرد 

پذیرشش برای من غیر ممکنه

کچل هستم ولی عاشق مو♥ دیگ کچل نیستم الان پسرونن03\02\1404

نظر خودت چیه؟؟

راستش با توجّه به اینکه تا بحال اصلا خواستگار نداشتم و سنم داره میره بالا مجبورم به این گزینه فکر کنم 

حالا که اومدی امضامو چک کنی یه صلوات برای سلامتی امام زمان بفرست   

شرایط خودتم بگو

کار میکنی؟ تحصیلاتت چیه

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

بیشتر ببینید

باید با مشاور حرف بزنی روحیات خودت رو در نظر بگیری 

و دوره آشنایی داشته باشی باهاش

تنها نکته ای که میتونم بهت بگم اینکه یه بچه همیشه تو زندگی مالی و فکری همسرته که میتونه از شما مهمتر باشه پس اینکه پیش مادربزرگشه و فلان رو بریز دور