2777
2789

بچه ها تاپیک قبلی‌ منو بخونید 

منو شوهرم با کلی تلاش یه ماشین خریدیم 

بعد منو دوستام چهارشنبه شب ها میریم کافه مجردی 

من دیشب یه استوری گذاشتم 

خواهر شوهرم زنگ زده به شوهرم میگه زنت گل دوزی و خیاطی بلده بزاره قلیون کشیدن و مشروب خوردشو میزاره ما ابرمون می‌ره بهش ماشین نده تصادف میکنه و ایناااا

شوهرمم گفت به شما ربطی نداره 

الانم همش دارن زنگ‌ میزنن به شوهرم

بگید چکار کنم باهاشون

شما کار خودتو ادامه بده و استوری  میذاری اونارو هاید کن

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بیشتر ببینید

تو‌محیط زندگی‌ ما هم اینکه زن متاهل از قلیون کشیدنش فیلم و استوری بزاره کار درستی نیست

اما در مورد حرف خواهر شوهرت نظری ندارم

هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم حتی اگر وارد تاپیک نشم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا چرا همه چیو استوری میکنید؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
بیشتر ببینید
شوهرم میگه بزار ببینن بسوزن

شما تفریح میری برای سوزوندن بقییه یا عشق و حال خودت؟ 

گاهی نباید سر در بیارن از کارات 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بیشتر ببینید

تازه میگه از زن فلانی (جاری بزرگم که خیلی با ایمان و با حجابه) یاد بگیره زنت که وقتی میاد تو مهمونیا همه جلو پاش بلند میشن باهاش حرف میزنن

به شوهرم گفتم بهش میگفتی من تو مهمونیای بدردنخور شما ها نمیام اصلا

شما تفریح میری برای سوزوندن بقییه یا عشق و حال خودت؟ گاهی نباید سر در بیارن از کارات

ولی کسی که بخاد سر دربیاره از هر سوراخی میتونه سرشو بکنه تو زندگیت 

و خواهرشوهر‌ای منم دقیقا از همون دسته ان