2777
2789

چی برم بهش بگم اخه گفتم هر وقت تونستی بیا حرف بزنیم

بار سومی بود که حرف از رفتن زد خودمم البته دوبار زدم اما دلم نمیاد حس میکنم اونم همینطوریه اخه هنوز پیام میده حالا میخوام برم بهش بگم که اگه نمیخوای چرا هنوز پیام میدی دیگه بیخیال شو اگه دوسم داشتی هیچ وقت این حرف و نمیزدی و مشکلاتمونو حل میکردی اگه حرف دیگه ای هست که باید بزنم بگید بگم 

شانه ات را دیر آوردی سرم را باد برد ...

بابا چرا فکر‌میکنید

کسی که دوستون داره همچین رفتاری باهاتون داره؟

همچین آدمایی اصلا دوستون ندارن 

بهترین راه اینه فقط ظرف رو بلاک کنید ارتباطی نداشته باشید

چرا میزارید یکی بزارتتون تو آب نمک

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بابا چرا فکر‌میکنیدکسی که دوستون داره همچین رفتاری باهاتون داره؟همچین آدمایی اصلا دوستون ندارن بهتری ...

تازه گفت من هیچ تعهدی دیگه بهت ندارم گفتم باشه برو میخوای هرکاری بکنی کن 😏

منظورش از اینکه اینده نداریم اینه نمیخواد باهات ازدواج کنه.نه اینکه میخواد باهات الان قطع ارتباط کنه

به نظرم بیخیالش شو.اگه پسری واقعا بخوادت تو هر شرایطی هم که باشه به دستت میاره

دو نفر که عاشق هم باشن ممکن نیست به هم نرسن.مگه اینکه یکیشون کمتر بخواد و واقعا عاشق نباشه

سلام مگه شما قرار نبود درس بخونید امسال تمومش کنید دیگهاین رل سال بعدم هست دوسال دیگم هست ولی

خداییش درساتم اینجوری خوب تو حافظه ات میمونه 

امید، بهترین سرمایه ی زندگی است.

بیخیالل تروخدا بکنید این دندونای لق رو 

خب اگه دوست داشت نمیزاشتت تو این شرایط کهه

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.

خب اون حرفش یعنی اینکه این رابطه به ازدواج ختم نمیشه حالا شاید یه مدت با هم همینجوری حرف بزنین

نه دیگه اگه به ازدواج ختم نمیشه چرا حرف بزنم وابسته شم الکی 

بهش بگو اگه واقعا با هم آینده ای نداریم پس بیا تکلیف این رابطه رو روشن کنیم و کات کنیم

چرا هر دفعه با دست پس میزنی با پا پیش میکشی

...𝗔𝗻𝗱 𝗚𝗼𝗱 𝘄𝗼𝗿𝗸𝘀 𝗺𝗶𝗿𝗮𝗰𝗹𝗲𝘀

تازه گفت من هیچ تعهدی دیگه بهت ندارم گفتم باشه برو میخوای هرکاری بکنی کن 😏

چقدر ارزش خودت میاری پایین اگر پیام و بدی و یا دیگه جوابش بدی

بهترین کار اینه دیگه هیچ حرفی با این آدم نزنی

فقط بگی دیگه دوست ندارم باهات در ارتباط باشم خدافظ

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»