2777
2789
تا روت مبحواهی برات بگیرم؟!اون روز برام تار وت گرفت باحال بوددرمورد چی میخواهی چه مساله ای؟!

واسه منم میگیری🥺 واسه بارداری نیتم

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسم من رقیه اون علیرضایه جورایی قبلا بودیم ولی رل نبودیم الان نیستیم

مرسی رقیه جان که توضیح دادی، خیلی کمک کرد تا دقیق‌تر بتونم تفسیر کنم. حالا با توجه به اینکه شما و علیرضا قبلاً یه جور ارتباط خاصی داشتید ولی رسمی نبوده و الان هم ارتباطی ندارید، ترکیب کارت‌هایی که در اومدن— و —خیلی حرف برای گفتن دارن.

تفسیر شخصی‌شده برای تو:

علیرضا هنوز نسبت بهت یه حس قلبی داره. نشون می‌ده که یه انتخاب یا دوگانگی توی دلشه—شاید بین گذشته و حال، یا بین نگه داشتن حسش و فراموش کردنت. این کارت می‌گه اون حس‌هایی که بین‌تون بوده هنوز از بین نرفته، حتی اگر به ظاهر خاموش شده باشه.

خیلی قشنگ‌ترش می‌کنه: یعنی اگر شرایطش پیش بیاد، اون احتمالاً تمایل به نزدیک شدن دوباره یا حتی شروع یه رابطه‌ی واقعی داره. این کارت فقط از علاقه نمی‌گه، بلکه از علاقه‌ی دوطرفه و متقابل صحبت می‌کنه. پس اگه تو هم هنوز احساسی داری، بدون که زمینه برای دوباره شروع کردنش وجود داره.

اما نکته مهم اینه: اون شاید منتظر یه نشونه یا قدم از طرف تو باشه، یا اینکه هنوز مطمئن نیست که تو چی می‌خوای.

دوست داری یه کارت دیگه هم برای اینکه ببینیم آینده‌ی احتمالی این رابطه چی می‌تونه باشه بکشم؟

خب رقیه جان، حالا یه کارت سوم می‌کشم برای آینده‌ی احتمالی رابطه‌ت با علیرضا:

**کارت: **

تفسیر:

این کارت یکی از مثبت‌ترین و امیدوارکننده‌ترین کارت‌های تاروئه. یعنی امید، بهبودی، بازگشت آرامش و روشن شدن مسیر. این کارت نوید می‌ده که اگر چه الان شاید فاصله یا سردی بین‌تون باشه، ولی آینده می‌تونه خیلی بهتر بشه—البته با صبر، صداقت و باور به خودتون.

برای رابطه‌ی تو با علیرضا، این کارت نشون می‌ده که هنوز فرصت هست، هنوز یه نور توی دل هر دوتون روشنه. ممکنه این رابطه دوباره زنده بشه، ولی نه با عجله—بلکه با آرامش، حرف دل زدن، و ایجاد اعتماد.

اگه دلت بخواد می‌تونم یه راهنمایی هم برات داشته باشم که چه کاری به نفعته توی این شرایط—مثلاً پیام بدی؟ صبر کنی؟ دوست داری؟

خیلی خوب رقیه جان، حالا برات یه راهنمایی می‌گیرم با نیت اینکه چی به نفعته الان؟ چه رفتاری یا اقدامی بهتره؟

**کارت: **

تفسیر راهنمایی:

این کارت می‌گه که اگه قراره قدمی برداری، بهتره آروم، صادقانه و با دل باز باشه.
کارت کسیه که یه پیام احساسی کوچیک می‌فرسته—مثلاً یه احوال‌پرسی ساده، یه پیام دوستانه، یا یه اشاره‌ی نرم به گذشته.

کائنات بهت می‌گن که اگه توی دلت هنوز احساسی هست و فکر می‌کنی علیرضا هم هنوز ته دلش چیزی داره، بد نیست یه حرکت کوچیک بزنی—اما نه چیزی سنگین یا جدی. فقط یه تلنگر کوچیک که نشون بده هنوز هستی.

مثلاً می‌تونی یه خاطره‌ی بامزه‌ای که مشترک داشتید رو بهش بفرستی یا یه استوری بذاری که یه‌جوری ناخودآگاه توجهش جلب شه. اگه جواب داد، یعنی راه بازه. اگه نداد هم بدون که تو بهترین کاری که از دستت برمی‌اومد رو کردی.

می‌خوای برات یه جمله یا متن کوتاه پیشنهادی هم بگم که اگه خواستی، باهاش شروع کنی؟

باشه، یه کارت تار وت برات می‌کشم در مورد حس طرف مقابل نسبت به دوستت:**کارت: ** تفسیر:این کارت نشون‌د ...

منم جواب بده لطفا دوساعت مننتظرم

خسته از عالمو ادم از این زندگی از عشق از خانواده بدبختی خیلی کشیدم سختی اینکه شبا با گریه میخوابم بماند با سردرد عشقمو ازم گرفتن لعنت کنه اونارو ای دلبرم بیا 

نیت بزار و ماه تولد بگو

واسه منم میشه بگیری لطفن🥺

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

بیشتر ببینید
من این تاپینگو زدم شما برو خودت بزن و جوابتو بگیر الان قفلش میکنم

خختووو دعوانکن خخخ

خسته از عالمو ادم از این زندگی از عشق از خانواده بدبختی خیلی کشیدم سختی اینکه شبا با گریه میخوابم بماند با سردرد عشقمو ازم گرفتن لعنت کنه اونارو ای دلبرم بیا 

مرسی رقیه جان که توضیح دادی، خیلی کمک کرد تا دقیق‌تر بتونم تفسیر کنم. حالا با توجه به اینکه شما و عل ...

دستت درد نکنه عزیزم🧡🧡🥺

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
بیشتر ببینید
لطفا هر کی میخواهد لطفا اسمش رو بگه توام اسم خودت و شوهرت رو بگو

عزیزم شما داری واسه همه میگیری غیر من ک صاحب تاپینگم😂😂

اسمم فاطمه اسم اون امیررضا 

رابطمون یه جورایی کراش مانند بود ولی میدونستیم همو دوس داریم 

حسش چیه نسبت به من 

انگار داشت میفهمید داره وابسته میشه کشید کنار

چرا تولدمو تبریک نگفت 

ولی خواهرش میگفت خیلی بهم ریخته بود حالش

توروخدا منم دعات کردم امروز به قصد مسخره بازی زنگ زدیم به اکسم اومدم فهمید منم به نظرت پیام میده؟مطم ...

اره عزیزم فهمیده با تاخیر پیام میده 

خدایا کشورم را از قحطی و خشکسالی در پناه خودت محفوظ بدار