2777
2789
یعنی چیخوب خانوادتون باید برن صحبت کنن نه که سر تاریخ ندادن جدا شی. شاید با گفت و گو حل شد

از کجا بفهمیم ی پسر تو آشنایی خوبه بدرد زندگی میخوره؟؟

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲

بیشتر ببینید

عزیزم والا مشاور بهتر میتونه کمک کنه. این پدر سگا همچین تو آشنایی فیلمن که آدم نمیفهمه. دنبال جیزای اساسی باش تو دوستی. شاغل باشه کاری باشه؟ مامان باباش چطورن باهم؟ آزادی میده به زن

خرج میکنه

موقع رانندگی و عصبانیت چطوریه

میگن مردایی که تند رانندگی میکنن و راه نمیدن مردای بداخلاق و زورگو ان. عصبیش کن ببین چجوری برخورد میکنه

در مقابل خواسته هات چطوریه

خودش تصمیم گیرندست یا ننه باباش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم والا مشاور بهتر میتونه کمک کنه. این پدر سگا همچین تو آشنایی فیلمن که آدم نمیفهمه. دنبال جیزای ...

مرسی عزیزدلم ب اینا بیشتر دقت میکنم اره دقیقا تو خواستگاری ک هرچی میگی اینا کوتاه میان اصلا عجیب ....

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲

بیشتر ببینید

تا میتونی وقت بذار

راحت نگیر کم توقع نباش البته بیش از حدم اشتباهه. ببین مامانش با خاله هاش یا دوستاش میره و میاد این یعنی زن رو آزاد میزارن. ببین باباش یا خودش تو کار خونه کمک میکنن‌ یا توقع داره میره خونه غذاش آماده باشه. این یعنی دیدگاه زن کارگره رو داره. ببین منت کشی بلده 

بلده آرومت کنه

احترام میذاره تو دعوا

با بقبه بددهنه یا نه

ازوناست که همش باید به ننه باباش سرویس بده این خیلی بده

تا میتونی وقت بذارراحت نگیر کم توقع نباش البته بیش از حدم اشتباهه. ببین مامانش با خاله هاش یا دوستاش ...

وای گلم مرسی 🥺😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید