خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از شوهرم پول نمیگیرم اون خودش خرجامو میده😂والا زیادخیلی زیادخیلی ول خرجم کاش درست شم
یعنی چی عزیزم یعنی خودت کارت نداری؟
خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
هفته آیی دو ملیون اکثرا میده خرج روزمره خودم و پسرم میشه
یعنی ماهی ۸ خرج خونه با خودش؟بنظرت ماهی ۳۰ باخرج خونهوی بچه بده خوبه؟
چرا خودم که شاغلمولی از پول خودم وقتی با شوهرمم استفاده نمیکنممنظورم این بود که پول تو جیبی نمیگیرم
اهان درست بنظرت ماهیانه چقد خرج میش واسه ی خانم