2777
2789
عزیزم من خیلی خوب پیش میرفتم تا وقتی مریض شد ماهها دارو خورد اورژانسی عمل شد و همچنان درگیریم

ایشالا که بهتر بشه عزیزم ... مادربودن کلا آسون نیست مخصوصا اگه بخوای مادر فوق العاده ای باشی

اما شیرینه

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
شما باهاش دعوا میکنید؟من متاسفانه چون مشکلاتی برام پیش اومد افسردگی و اضطراب داشتم بچمم وحشتناک بد غ ...

درکت میکنم عزیزم 

اصلا مقایسه نکن و خودتو ناراحت نکن 

حتما زیر نظر دکتر باش، اگه لازمه دارو بخور آرومتر بشی

من خیلییی دعوا کردم بابت دارو نخوردن، ولی الان شاید یکبار در روز پیش بیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم پسر من فروردین ۹۹ هست 

امسال باید بره  پیش درسته؟

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

ایشالا که بهتر بشه عزیزم ... مادربودن کلا آسون نیست مخصوصا اگه بخوای مادر فوق العاده ای باشیاما شیری ...

آره عزیزم 

انشالله 

کلا مادر بدون کمک خوب نیست 

خواهری 

دوستی 

همسری 

نه تک و تنها وسط کوهی از مشکلات و سختی ها

بله عزیزم پیش یک

مگه پیش ۲ هم داریم؟

دخترم یه پیش بیشتر نرفت که

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

آره عزیزم انشالله کلا مادر بدون کمک خوب نیست خواهری دوستی همسری نه تک و تنها وسط کوهی از مشکلات و سخ ...

خدابزرگه عزیزم ..

منم شهر غریبم 

هم درس خوندم

هم کار کردم 

هم واسه بچم وقت گذاشتم

الانم از درس و کارم گذشتم فقط بخاطر اینکه تایم بیشتری کنارش بگذرونم

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
میخواستم دارو بخورم اما بچه شیر میدم نمیشه بچه شما مشکل غذا خوردن نداره؟؟؟

گلی من پسرم ۳سالشه پدرمو سرغذا دراورد یعنی پیرم میکنه دکترش میگه نبایددد گیر بدی و مدام بگی مشکل من اینه شیر خیلی میخوره منظورن شیر پاستوریزس دیگه هر روز یه جوره