2777
2789
وقتی مشکل و ناراحتی واسه مادرتون یا شما پیش میاد،پدرتون چه اخلاق و رفتاری از خودش نشون میده؟

ابداااا براش مهم نیست، میخنده مسخره میکنه خیلی اوقات

گاهی رد میشه با تنفر نگاه میکنه؛ همیشه یه رفتار ثابت نداره

به شدتتتت بد دهن میشه که خب حرفاش مثل گوسفند و گستاخ و ..، به عنوان مثال؛ مامانم چون دیسک کمر داره وقتی کار میکنه خیلی فشار میاد بهش، و خب مسلما چهره‌ی ادم موقع درد یکم کسله، بابام رد میشه میگه چته تو قیافه‌ای؛ اصلا درک نداره؛ یه ادم گند اخلاقه که کللل خانواده‌ش باهاش قطع ارتباطن یعنی در حدی که وقتی میخواد بره خونه‌ی مامان بزرگم؛ مامان بزرگم میپیچونتش، ولی تو دعوا(مثلا حتی سر خرید نون) یهو میگه من که خوب بودم تو نذاشتی با خانواده‌م ارتباط داشته باشم، همشم مارو مقصر میکنه، هیچوقتت عذرخواهی نمیکنه شاید کلا ۵ بار کمتر عذرخواهی کرده باشه، اونم نه از ته دل

خیلی زیاده رفتاراش ، افکارم پراکنده میشه وقتی بهش فکر میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابداااا براش مهم نیست، میخنده مسخره میکنه خیلی اوقاتگاهی رد میشه با تنفر نگاه میکنه؛ همیشه یه رفتار ...

دقیقا درسته

اگه واست باعث ناراحتی نیست،بگو رابطه ش با مادرت چطوریه

از ۱۶ خرداد دیگه فعالیت نمیکنم برای مدتی.لطفا پیام ندهید.🤍

بخاطر هورمون تستوستررون هستش که زود عصبانی میشن این هورمون هم باعث لاغری و هم باعث پرخاشگری میشه

یخورده بیشتر توضیح میدی ؟ هورمون تستسترونشون زیاد از حده ؟

لایک نکنید .توروخدا 
اصلا ربطی نداره اونی که شما دیدی بیماره و لاغر احتمال زیاد بخاطر داروش لاغر شده دارو های اعصاب ی ...

اینایی که من دیدم دارو نمیخورن همین طوری عصبین

لایک نکنید .توروخدا