2777
2789
عنوان

آخرین برنامه ی من 🩵🌱🌸✨

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 42 پست

سلام ببخشید من یه سوال داشتم توی عربی شما درک مطلب رو هم میزنید؟ چون وقت کمه راه حالی دارید براش؟

آدم امنی باشید!برای عشق،برای رفاقت،برای زندگی آدما،به آدما احساس امنیت بدین؛مراقب تصوری که ازتون دارن باشید؛ مراقب اعتبارتون تو قلب و ذهن آدما باشید.بذر بدبینی رو تو دل آدما نکارید، خوب باشید؛ خوب موندن و خوب بودن سخته.قلب آدما مهم ترین داراییه که دارن پس مراقب قلب آدما باشید.کاری نکنید که آرامش روح کسی تو این دنیا توسط شما سلب بشه.شما میون این همه تاریکی نور زندگی آدما باشید....🌱✨️🌻
بیشتر ببینید

وای من عاشق تاپیکات و حس و حال همه چیت شدم🥹

قشنگگگگ معلومه خیلییی تلاش کردی 

من مطمئنم قبول میشی 

منتظر خبرتم بع نتایج ی سر بزن اینجا رو پیامم ریملای کن و خبر قبولیتو بده باشه؟🥲

دانشجو معلم ۱۴۰۴🌱✨️   

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو هم خیلییییی دوست داشتنیییی، از این دخترای خوشگل پایه مودب تر و تمیز 😂🥲💗🦋

ای خدای مننن 😃💕🩷✨✨

انعکاس خوبی های توی وجود خودتهههه 

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

بیشتر ببینید
از من هم هستن قشنگتر خونده ها 🥲 که من هیچم در برابرشون گاهی میگم کاش بیشتر میخوندم گاهی هم میگم زیا ...

بقیه رو ول کن خودتو بچسب ننه 

افربن همون زر نزنی بهتره😂

منم با اینک تلاش نکردم ولی فقط میخام تموم شه 

دانشجو معلم ۱۴۰۴🌱✨️   

سلام ببخشید من یه سوال داشتم توی عربی شما درک مطلب رو هم میزنید؟ چون فقط کمه راه حالی دارید براش؟

بلهههه خدا یاری کنه میزنمش 😢

اگه بتونی توی شش دیقه بزنیش که حله 

وگرنه رهاش کن بچسب به بقیه اش چون بزنی منفی میزنی 

راه حلم تمرین تست زیاده با لغت خوندن 🥲

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

بیشتر ببینید
وای من عاشق تاپیکات و حس و حال همه چیت شدم🥹قشنگگگگ معلومه خیلییی تلاش کردی من مطمئنم قبول میشی منتظ ...

بااااشهههه ننه 😃💕🩷✨✨

انشالله 🥹 

چقد مهربونییی

بیشتر ببینید
بقیه رو ول کن خودتو بچسب ننه افربن همون زر نزنی بهتره😂منم با اینک تلاش نکردم ولی فقط میخام تموم شه

چقد باحالییی 😃😁😂🩵

بیشتر ببینید
از کی شروع کردی به خوندن ننه روزی چن ساعت مشاور داشتی

از دهم والا 😢 مدرسه ام نمونه بود با همون رقابت و شور و شوق زیاد میخوندم 

سال یازدهم مشاور گرفتم چون نهایی هم بود دوست داشتم مرتب پیش برم 

حقیقتا ساعت رو نمیدونممم فک کنم هشت یا ۹ همین حدودا 

البته الان کممم شدههه

بیشتر ببینید
چقد باحالییی 😃😁😂🩵

نوکرتم😂

هعی ننه 

من فنون تاریخ ادبیات خوندم فقط با قرابت 

جامعه ۱۲ و ۹ درس جامعه ۱۱

اقتصاد تموم 

روان تموم 

عربی ترجمع 

ریاضی آمار احتمال

فلسفه هیچی 

منطق ۴ درس اول 

تاریخ ۱۲

جغرافی ۱۲ 

اینا رو خوندم فقط البته با حرف بقیه که گفتن حیفه بخون نهایی رو هم داری دیگ امیدم به نهایی عع از اینورم ۴۰ ۵۰ درصد کنکور بزنم ببینیم چی میشهه

دانشجو معلم ۱۴۰۴🌱✨️   

از دهم والا 😢 مدرسه ام نمونه بود با همون رقابت و شور و شوق زیاد میخوندم سال یازدهم مشاور گرفتم چون ...

وای چقد عالییی آفرین به ارادت و پشتکارتتت 

منم نمونه ام 

کلا خانواده من با مشاور مخالفن😂

افرینننن اینو میگن هدففف برنامههه 

دانشجو معلم ۱۴۰۴🌱✨️   

نوکرتم😂هعی ننه من فنون تاریخ ادبیات خوندم فقط با قرابت جامعه ۱۲ و ۹ درس جامعه ۱۱اقتصاد تموم روان تم ...

فرهنگیان رو هم خوندی دیگههه؟؟؟

منطق درس آخر هم آسونه هاااا 

جامعه دهم کووو 😢

بیشتر ببینید
فرهنگیان رو هم خوندی دیگههه؟؟؟منطق درس آخر هم آسونه هاااا جامعه دهم کووو 😢

نه فعلا😐

یه نگاهی میندازم پس 

اونو وقت نداشتمم تازه شروع کردم من خر🫠

دانشجو معلم ۱۴۰۴🌱✨️