2777
2789
عنوان

به بابام گفتم بی عرضه

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 36 پست

اگه ماجرا رو منصفانه تعریف کرده باشی حق داری. من کارت رو اشتباه نمی دونم.

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیا برو بابااین همه اون گفت منم گفتم خوب گفتم حتی یبار پشت سرش گفتم لجناصلا میدونی چیه واقعن برای هم ...

من بخاطر خودت گفتم اینو گفتم بدونی واقعا پشیمون میشی. کارمای شدید داره آه پدر و مادر گریبانتو میگیده. برو خیلی سریع عذرخواهی کن خیلی سریع

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
بیشتر ببینید

پس با این اوصافی ک کاربرا میگن

پدر مادر اگ خواست سرتونو ببره

از گل نازک تر نگید

چون عاقتون میکنن 

چون اونا حق مادر پدری دارن 

شما حق فرزندی نداری

چون اونا حق اینو دارن شمارو سر ببرن

ولی اه شما اونارو نمیگیره 

جالبه

من بخاطر خودت گفتم اینو گفتم بدونی واقعا پشیمون میشی. کارمای شدید داره آه پدر و مادر گریبانتو میگیده ...

اه بچه چرا گریبان نداره؟

و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
اه بچه چرا گریبان نداره؟

داره ولی نه به اون اندازه قطره در برابر دریاست

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
بیشتر ببینید
دختر عمم سه ماه پیش ازدواج کرد جهازش شد ۳.۵ میلیارد=/

طلا برده ؟

والا ما با این مبلغ خونه میخریم😂

این جهاز نیاز به خونه ۱۰ میلیاردی داره

و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛