من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه
میدونی من وسایلم نسبت به خونم خیلی زیاده شوهرمم همش وسایل کارش میارخ خونه واسه همین همیشه اتاقا و کمدا من بهم ریختس هرچی مرتب کنم اخر یه سری چیزا رو میریزم روهم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میدونی من وسایلم نسبت به خونم خیلی زیاده شوهرمم همش وسایل کارش میارخ خونه واسه همین همیشه اتاقا و کم ...
منم همینم . و من متنفرم از اینکه یکی دست ب کابینت و یخچالم بزنه باورت میشه شوهرمم زیاد بره سمت یخچال غر میزنم بهش . بعد این مثلا اونروز شوهرم گفت ی لگن بهم بده تعمیرات داشتیم .تا من برم بدو بدو رفت تو اشپزخونه در کابینتو باز کرد . سگ شدم سگگگگگگگگگگ . بعدم بالا بود از حرص اینکه نتونستم بهش چیزی بگم با شوهرم دعوام شد اینم فک کنم برخورد بهش .از اون روز دیگع نیومده خونمون😁😁
من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه