2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم ننه تو هووی منه

| مشاهده متن کامل بحث + 1724 بازدید | 91 پست
قسطی میخره خاکبرسر

وادار کن همین شرایطو تو خونه داشته باشه

الان بیشتر شما جای مادرش و مادرش جای خانومی که فکر پس انداز نیست غر نمیزنه و شوهرت خرج میکنه

با سیاست جلو برو تو هم بخر بزن بزن حسابش بذار دو بارن زیر قسط خونه خودتون بیوفته 

بعد یه جل میفهمه نه نمیتونه دو تا رو همزمان کنترل کنه

یخچال خرابه شده دو هفته غذا نده مواد غذایی رو جلد چشمش بذار به خرابی برسه تا درک کنه الویتو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا یه دخترو بدبخت کرده؟مگه زنش آدم نیست؟هر وقت تونست زن و خانوادش رو راضی کنه بره به مادرش برسه

بابا جواب دادم گفتم کامل نخوندم تاپیکشو 

ولی جدا از بحث ایشون مادر حق داره از پسرش چیزی طلب کنه

میشه اگر تاپیک منو میبینی از ته دل لبخند بزنی و خدارو برای داشته هات شکر کنی

اتفاقا به نکته ظریفی اشاره کردی

کلا توی ایران اغلب زنها بخصوص نسل قبلی، رابطه عاطفی درستی با شوهرشون نداشتن و ندارن، فرت اومدن خواستگاری و بعدم بچه و اینا

در نتیجه اغلب خیلی کمبود توجه و محبت دارن و کجا دنبالش میرن؟ توی پسراشون! این رو مشاور به من گفت که اغلب مادرشوهرهای ایرانی به جر رابطه همه چیزایی رو از پسرشون میخان که از شوهرشون باید بخان ولی طرف براشون انجام نمیده

دقیقا هوو هستن

پست آخرم رو بخون ، در ضمن مگه شوهرش گفته مادرم با پول من خریده؟

میگه که قسطی میخره .عزیزم خوندم ولی چه زن چه مرد باید برای زندگیشون حریم وچهارچوبی داسته باشن این خانم اومده زندگی کنه اسایش داشته باشه چه احترام چه رسیدگی مالی تاحدی خوله که به زندگی اسیب نزنه .من کاری با این قانون مسخره قوانینیش ندارم  

پسر حتی کفیل پدر هم هست جه برسه مادر، حتی به عنوان کفیل پدر ، پسر میتونه معاف از سربازی بشه یا پدرش ...

طرف حقوق شوهر فوت شدشو میگیره  اون برا وقتیه که گشنه بمونه پسر نگهش داره نکه زندگی عروسو خراب کنه

♾️🖇❤️

نه همچین چیزی نیست ، بدون اجازه زن اول نمیتونه و زن میتونه درخواست طلاق بده

کاش شوهر من تک فرزند بود دلم نمیشوخت چندتا داداش گنده داره مجرد اونا عین خیالشون نیست هیچی حتی خرج خونسونم شوهرم میده اونا پولاشونو خرج دخترا و تفریح میکنن

از یه دکتر روانشناسی شنیدم که می‌گفت با مرد بچه ننه به هیچ وجه ازدواج نکنین. حیف که موقع ازدواجمون ا ...

مگه مردا خودشونو نشون میدن که چه رفتاری دارن؟

خرشون که از پل گذشت اونوقت میشه شناختشون

.......