2777
2789

در کمال ناباوری دختر شد

قرار بود جشن بگیریم واسه تشخیص جنسیت ک دکتر یهو برگشت گفت دختره

منم به روی خودم نیاوردم

رفتم کارای جشن رو انجام دادم شوهرم و بقیه سوپرایز شدن

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ جالب .. واسه اولی ام همینجوری بودین ؟

اولی رو تا ۵ ماه نگفتن ماه پنجم گفتن دختره وای داشتیم از خوشحالی اشک میریختیم فرداش باز رفتیم سونو دکتر گفت اتفاقی افتاده گفتیم اومدیم دوباره ببینیم گفت باشه پس فردا دوباره رفتیم دکتر گفت دخترم برو خونتون دو ماه دیگه بیا ولی ما هر هفته میرفتیم دخترمو ببینیم توی دومی ۸ هفته بود فهمیدم باردارم رفتم سونو بهم گفت پسره شوهرم گفت آقای دکتر مگه ۸ هفته اندام تناسلی مشخصه دکتر به شوهرم گفت دکتری گفت نه پس دهنتو ببند من میگم پسره بعدا گفتیم کی بیایم دوباره گفت دیگه پیداتون نشه ولی ما هر هفته اونجا بودیم آخر پسرمو بغل کردم

نه اولی یکم هیجان داشتم بیشتر کنجکاوی بود

من دومی ام باشه باز هیجان دارم مثلا میگم داداش برا بچه م میارم یا آجی  این تازه هیجانش بیشتره 

اون روز ی خانمی از وی اف کرده بود به قصد تعیین جنسیت بعد میگفت چه فرقی میکنه دختر پسر 😐😐😐😐😐گفتم فرقی نداره اصلا ولی برا ما ها ک طبیعی بوده جالبه بدونیم 

من دومی ام باشه باز هیجان دارم مثلا میگم داداش برا بچه م میارم یا آجی این تازه هیجانش بیشتره اون رو ...

اون دیگه نوبر بوده😂

ببین هیجانه هست مثلا بدونی دختر یاپسر ، منظورم اینه برام مهم نیست جنسیت ، سلامتیش مهمتره واسم

🤍🌱