2777
2789

اینا بسته با شانست داره پسر عموی من ۱۸سال پیش عقد کرد زنش یک هفته اول بودش بعد رفت مهریه اشو گذاشت اجرا وطلاق گرفت پسر عموم از سکه ۳۰۰تومنی تا الان داره سکه میده 

پسر عموم ازدواج کرد الان دخترش ۱۶سالش هست 

اون خانم ازدواج کرده پسر ۱۵ساله داره ولی هنوز مهر میگیره 

دوستم من طلاق گرفت یه پولیم داد به شوهرش که رضایت بده 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون زنای احمق قهر میکنن میرم خونه باباشون، مرد هم سریع اموال رو انتقال میده و تمام و حتی اگه انتقال هم نده دادگاه قسط می‌بنده و کوفت بهش نمیدن

وکیل می‌گفت کافیه زن بدون اسم طلاق، بدون این که مرد بفهمه بره مهریه رو بذار اجرا و بگه نمی‌خوام طلاق بگیرم. فقط مهریه می‌خوام. دادگاه بلافاصله کل اموال مرد رو توقیف می کنه به اندازه مهریه به نام زن می کنه. حالا زن هر کار دلش خواست بکنه

زن داداش من همین کار رو کرد. دادگاه نصف خونه و کل ماشین رو به نام زنداداشم کرد و تا زنداداشم رضایت نداد حساب باز نشد

حالا هم داره زندگی می کنه

کافیه قهر بری قانون هیییییچ حمایتی نمی کنه

تنصیف اموال؟؟

تنصیف اموال در صورتی هست که مرد حقش رو به زن بده اونم فقط در صورتی اجرا میشه که مرد درخواست یه طرفه طلاق بده یعنی اگه زن درخواست طلاق بده و جدا بشه یا طلاق توافقی باشه تنصیف اموال اجرا نمیشه.

هر کس برای رفتن بهانه‌ ای واهی برایت تراشید،تو برای نماندنش هزار بار از او تشکر کن//تو همانی که دلم بوده در آرزوی او👶🏻👣

اینا توی محیط خارج نبودن و ندیدن برابری واقعی رو فکر میکنن خیلی د حقشون اجهاف شده

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بیشتر ببینید
اگر همشون محضری ثبت بشن کاملا قابل اجرا هستنمتاسفانه خیلی از محضر دارا به خاطر عقاید مردسالارانه راه ...

اره من شنیده بودم حتی حقوقی مث حق طلاق و خروج از کشور و اینا رو که ضمن عقد میگیرن اگه ثبت محضری نشه بعدش فایده نداره عملا ! و انگار محضرا هم به آسونی قبول نمیکنن بعدش می‌رن ثبت کنن 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
چون زنای احمق قهر میکنن میرم خونه باباشون، مرد هم سریع اموال رو انتقال میده و تمام و حتی اگه انتقال ...

من شنیده بودم ماشین و خونه ای که سرپناه مرده توقیف نمیشه که ، برادرتون ماشین ‌ و ملک دیگه هم داشتن ؟

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

خیلی حقوق داریما 

ولی یا نمی‌دونیم یا اگر میدونین تو عرفمون یجور دیگه شده 

یا زبون نداریم واقعا جدی میگم 

و اینکه یه خانم بخواد انجام بده خانم های دیگه از حسادت نمیزارن( اگر باور نمیکنید ریپلای های منو بخونید😁)

همین نفقه بر اساس شانیت زن 

کلی شروط ضمن عقد هست 

همین جهازیه که شماها میلیاردی میبرید وظیفه شرعی و قانونی مرد که در حد خونه پدرریتون مایحتاج روزانه رو تامین کنه 

میگم حقوق زیاد ولی عرف ما بد 

درحال ساخت ....:)