2777
2789

حدودا ۴ ماههه آبگرمکنمون خرابه یه بار یه نفر رو آورد گفت عمرشو کرده درست نشد همش خاموش میشه همش در حال ور رفتن باهاشیم امروز پریود شدم گفتم برم دوش آب گرم بگیرم بهتر شم اول آبگرمکن نگاه کردم مطمین شدم که روشنه رفتم حموم یکم گذشت دیدم آب اصلا گرم نمیشه یخ یخ بود دل دردم شدید تر هم شد حموممون هم تو پشت بومه همین طوری یه حوله پیچیدم دور خودم رفتم آبگرمکن رو ببینم دیدم خاموش شده روشنش کردم هرکاری میکردم آب گرم نمیشد زنگ زدم به شوهرم گفتم آبگرمکن چه طوری روشن میشه بعدشم گفتم ضروری ترین وسیله هست درستش نمیکنی گفت برای این زنگ زدی گفتم بعنی چی رفتم حموم خاموش شده همین طوری موندم هیچی دیگه قهر کردم دعوامون شد میگه آبرومو بردی تو دفتر همه صدات رو شنیدم من مگه چیز بدی گفتم😭😭اگه واقعا دستش بند بود برنمیداشت تلفن رو من همین طوری خیس میموندم آقا تشریفش رو بیاره روشن کنه؟خسته شدم از این بیخیالیش دیگه😔😔😔😭😭😭

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

بگو صدای موبایل تو زیاده مقصر منم؟ چه آبرویی رفت الان؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا اونموقع زنگ نمیزدی هیس خیس میذاشتی بیاد خونه اجبارش میکردی یکی دیگه بخره دیگه آبگرمکن خیلی ضروریه خدایی

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
بگو صدای موبایل تو زیاده مقصر منم؟ چه آبرویی رفت الان؟

میگه جیغ میزدی میگم چیکار کنم تو اون شرایط با ناز و عشوه حرف بزنم

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
خب یه ابکرمکن چقدر زحمت داره که چهار ماهه درستش نمیکنه

همین ناراحتم میکنه دیگه کلا با آب یخ کارامو میکنم دیگه تو حمومم نمیشه که با آب یخ حموم کنم

خب یدونه جدید بخرید که دیگه برا همیشه راحت شید

نمیفهمه که میگه ندارم لجبازه برای همه چی خرج میکنه الا این

حالا اونموقع زنگ نمیزدی هیس خیس میذاشتی بیاد خونه اجبارش میکردی یکی دیگه بخره دیگه آبگرمکن خیلی ضرور ...

خب زنگ زده بودم بپرسم چه طوری روشنش کنم

خاک تو سرش من بودم دنیارو رو سرش خراب میکردم

خسته شدم میبینی زنگ زدم میگم چطوری روشنش کنم اقا ناراحت شده

همین ناراحتم میکنه دیگه کلا با آب یخ کارامو میکنم دیگه تو حمومم نمیشه که با آب یخ حموم کنم

درکت میکنم

ماام یه مدت ابگرمکنمون بازی در میاوورد هی خاموش میشد

یکی دو دفعه همینجوری تو حموم موندم

درکت میکنمماام یه مدت ابگرمکنمون بازی در میاوورد هی خاموش میشدیکی دو دفعه همینجوری تو حموم موندم

من دقیقا ۴ ماهه اینطوریم😭