2777
2789

اگه دوستت ادم مورد اعتمادی بود اشکالی نداشت ولی اصلا نرو چون فکر کردی اگه یکی از پسرا بخواد یه بلایی سرت بیاره این دختره پامیشه از تودفاع کنه یابقیه دلشون به حال تو میسوزه؟کسیم که نداری زنگ بزنی بیاند دنبالت

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گوه خورده این مثلا دوستتبلاکش کن سیفون هم روش بکش

بعد با اخلاقشم اصلاً حال نمی‌کنم 

مثلاً میاد تو جمع جلو پسره یه چیزی میگه خودشو می‌بره بالا منو بیاره پایین 

نمی‌دونم کرم داره حسادت داره چیه 

کلا خشم نمیاد ازش

اوندفعه جلو چند تا پسر برگشت گفت چشمات لنزه چه لزومی داره آخه بگ جز اینکه بیارد پایین

اقا یکی به من بگه پیک می چیه ، من ۶۹ هستم نمیفهمم چی میگید 🤣🤣

دختری که دنبال جلب توجه توسط پسراس

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱

ولی همه گفتن نرو خودت انگار فقط دودلی بابت حضور دختره نه چیزدیگه

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
بیشتر ببینید
همسنیم🤣🤣❤️

😂❤️🚶

بخدا من از ساعت۱۲ به بعد نمیتونم برم مستراب 

چون بعد باید توضیح بدم چرا تا این ساعت بیدارم

به رفتن عادت کن!تموم میشه همه بودنا💔🍂🥀           کاربری دست دونفره❤️                                             💔🧑‍🦯meet you at the graveyard 

اگر برات مهمه پاک باشی و حیا داری اینجا ها اصلا پا نمی‌ذاری آخر اینا همه ش تجاوزه همسایه ما دختره ۱۹ سالش بود رفت بهش تجاوز کردن الان دوماهه فرار کرده شهر دیگه چون باباش پیداش کنه میکشتش اونم به هوای دوستاش رفته بود آخر عاقبت این باغ رفتن همینه اگر هم خیلی خوش شانس باشی بلایی سرت نیاد بعدا کیس ازدواج خوب پیدا نمیکنی 

تموم شد..💔

😂❤️🚶بخدا من از ساعت۱۲ به بعد نمیتونم برم مستراب چون بعد باید توضیح بدم چرا تا این ساعت بیدارم

منم ساعت ۱۰ مامانم خاموشی میزنه حق نداریم بعد از اون سر و صدا کنیم

تموم شد..💔

اخه این پایه بودنه؟این مادر فقط میخواد فرار کنه از فکر و مسئولیتمادری پایه است که بگه بیا شب بریم با ...

مامانم ماشین نداره بیچاره 

بعدم بدون با دختر برم بیرون سالمن کارم نداره ولی اگه بدونی اینطوریه می‌کشم