2777
2789
مامانم میگه تا یک شبم بیرون باشی گرگ باشی بتونی از خودت مراقبت کنی عیبی نداره ولی من خودم دوست ندارم ...

چه مادر پایه ای😐💫

😂😂😂😅من این قضیه رو خواب ببینم حتی میترسم مامانم دعوام کنه تو به این چیزا فکر میکردی که حتما خوابشو دیدی

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقاً منم همینو بهش میگم میگه برو یکم تو اجتماع بگرد با پسرا رفاقت کن بفهمی دور برت چه خبره مسخره ...

بش بگو گونخوره همین رفیقا آدمو بدبخت میکنه مگه قراره آدم با همه پسرا دوست بشه تا همه رو بشناسه..

گاهی باید سکوت کرد تا اصالت بجای تو حرف بزند...

دقیقاً منم همینو بهش میگم میگه برو یکم تو اجتماع بگرد با پسرا رفاقت کن بفهمی دور برت چه خبره مسخره ...

ولش کن بزار زر بزنه، این جور دوستا با تحقیر کردن فقط میخوان تحریکت کنن تو دامی که برات پهن کردن بیوفتی، 

چه مادر پایه ای😐💫😂😂😂😅من این قضیه رو خواب ببینم حتی میترسم مامانم دعوام کنه تو به این چیزا فکر ...

اخه این پایه بودنه؟
این مادر فقط میخواد فرار کنه از فکر و مسئولیت
مادری پایه است که بگه بیا شب بریم با ماشین دور دور کنیم یه چیزی هم بخوریم برگردیم خونه

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴🏴

دقیقااااابه من میگه تو با منی نترس اتفاقا با اونم می‌ترسم

نریدی بهش این همه چرت و پرت بلغور کرده؟؟

یکی به من زنگ بزنه اینقدر چیزشعر بگه میشورم میندازمش رو بند رخت 

بگو آخه چُصو من هرجا برم خودم میتونم مراقب خودم باشم افلیج نیستم تو پناهم بشی، فقط ازجمع اون خرابای شاش خور (مشروب) که همدیگه رو انگولک میکنن و اینکارو نشونه روشنفکری میدونن بدم میاد

ولش کن بزار زر بزنه، این جور دوستا با تحقیر کردن فقط میخوان تحریکت کنن تو دامی که برات پهن کردن بیوف ...

لابد به پسرا هم گفته دوستمو میارم حسابی خوش بگذرونیم
پسرا هم که معلوم الحال

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴🏴