2777
2789
عنوان

دوران آشنایی همیشه پسر باید اول زنگ بزنه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 30 پست
اره سه ساله با اشنایی عقد و فلاناون خیلی سرده خیلی.فکن درماه ۱۴ هزار پول تلفنش میشه خیلی اشتباه کردم ...

ای بابا 

اونموقع هم سرد بود متوجه شدی؟ 

میتونم بپرسم چه مدت آشنایی داشتین قبل نامزدی 

خواستگارم میگه تو کشش میدی 

درصورتی که ما یکماه و نیمه در ارتباطیم زیاد همو ندیدیم 

هرچی توضیح میدم نمی‌فهمه 

3 ساله عضو سایتم با کاربری ناشناس اومدم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره سه ساله با اشنایی عقد و فلاناون خیلی سرده خیلی.فکن درماه ۱۴ هزار پول تلفنش میشه خیلی اشتباه کردم ...

باهاش صحبت کردی که ببینی دلیل سرد بودنش چیه؟ 

اینجوری چطور می خواید باهم زندگی کنید 

زندگی سرد و بی روح میشه که 

تنها صحبت تلفنی مون پشت ایفون خونس که بزنه درو وا کنم!یجورایی خیلی دارم به طلاق فک میکرد ادم سرد مزا ...

اگر درست بشو درست بنظرم بهتره جدا بشی 

ولی مطمئن شو که واقعا درست نمیشه 

من سرد مزاج نیستم 

فقط خواستگارم به جز اخلاق اونطور که باید به دلم نشسته که خوشم بیاد و دوسش داشته باشم 

از طرفی اخلاقش و موقعیتش خوبه و خیلی دوسم داره 

ای بابا اونموقع هم سرد بود متوجه شدی؟ میتونم بپرسم چه مدت آشنایی داشتین قبل نامزدی خواستگارم میگه تو ...

ماهم دوماه 

خیلی خواهش کردم خانواده های لعنتی بزارن یه سال بشه ولی نزاشتن الان خانوادم پشیمونن

ماهم دوماه خیلی خواهش کردم خانواده های لعنتی بزارن یه سال بشه ولی نزاشتن الان خانوادم پشیمونن

دوماه واقعا کمه حق داری

منم دلم نمی خواد زیر 3 یا 4 ماه بشه 

ولی خواستگارم عجله میکنه

باهاش صحبت کردی که ببینی دلیل سرد بودنش چیه؟ اینجوری چطور می خواید باهم زندگی کنید زندگی سرد و بی رو ...

تا دلت بخواد حرف زدم هم خودش هم بزرگترها اما فایده نداشت.منم بچه نمیارم براش.چون خودم خیلی کمبود دارم

تا دلت بخواد حرف زدم هم خودش هم بزرگترها اما فایده نداشت.منم بچه نمیارم براش.چون خودم خیلی کمبود دار ...

عزیزم پس عمرتو کنارش هدر نده 

زودتر جدا بشی به نفع هر دوتونه

موقعیتش خوبه ولی نتونستم به عنوان همسر قبول‌ش کنمجذب و کشش ندارم بهش مثلا نگاهش کنم یا کنارش راه برم ...

اگه از اون آدم هایی که اصلا با گذر زمان نظرت تغییر نمیکنه

بنده خدا رو معطل نکن بگو مادرت بهشون بگه با اخلاقیات دخترم پسر شما جور نیست

اگر درست بشو درست بنظرم بهتره جدا بشی ولی مطمئن شو که واقعا درست نمیشه من سرد مزاج نیستم فقط خواستگا ...

مسئله اینجاست که ممکنه کسی رو بعدا دوست داشته باشی موقعیت خوب که هیچ یه وقت خدای نکرده علاقه ای هم بهت نداشته باشه

مول دوم خیلی خیلی سخت‌تره

حیف خدا همه چی رو با هم نمیده 

اگه از اون آدم هایی که اصلا با گذر زمان نظرت تغییر نمیکنهبنده خدا رو معطل نکن بگو مادرت بهشون بگه با ...

نمیدونم دارن به خودم فرصت میدم 

نه گناه داره معطلش نمیکنم 

فقط خودشم عجله میکنه دوران آشناییمون تازه یکماه و نیم شده این میگه تو کشش میدی 

نه بخوایم تموم کنیم باهم حرف می‌زنیم عین دوتا دوست شدیم باهم