2777
2789
عنوان

کدبانوهایی که آشپزیشون خوبه یه سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 35 پست

اول با کمی دارچین در حد ۳ ۴ دقیقه بزار بجوشه وقتی کف روش جمع شد بریز دور و مرغتو بشور

بعد با دلمع و هویج و برگ بو و ادویه هات ک شامل کاری و زردچوبه و پاپریکا و فلفل و نمک هست بزار بجوشه و اب پز شه

بعد سرخش کن و رب اضافه کن و همون ابو بریز روش با زعفرون

اینطور هیچ بویی نمیده و مرغت کاملا مغز پخت و نرم میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه مرغ و تو روغن سرخ کن بعدش مرغارو  وردار یدونه پیاز بصورت نگینی ریز بریز تو همون روغن یک قاشق چایی خوری زردچوبه بزن تا قشنگ سرخ بشه بعدش رب اضافه کن اونم تفت بده چنتا قطعه فلفل دلمه هم اضافه کن تفت بده بعدش مرغارو بچین تو مواد داخل ماهیتابه یکم زعفرون بریز روش و از کنار قابلمه دو لیوان آبجوش بریز بعد یک ساعت یه مرغ مجلسییی  خیلی خوشمزه داری 😍😍

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

بیشتر ببینید
ما هم همین کارو میکنیم اول مرغ رو آب و ادویه و پیاز میزاریم آبپز بشه اینجوری هم کامل میپزه هم بوی ضح ...

پس آبشون دور نمیریزید؟بعد دیگه بو نمیده؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی باید سکوت کرد تا اصالت بجای تو حرف بزند...

اره منم دیدم‌‌من که اصلا ابپزم نمیکنم مهمون داشته باشم اول سرخ میکنم اول بدون هیچی  برا اینکه وا نره بعد تو اب و روغن عین اکبر جوجه مبپزم.برای خودمون که سرخ هم‌ نمیکنم فقط همون نمک میزنم اول ادیویه هم نمیخواد

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
من هم از قبل می جوشم وآبشو میریزم میره غیره این باشه حال بهم زن هست اما عزیز یک روش دیگه هم هست دوسا ...

خودمم دلم نیس اون آبه رو استفاده کنم😷

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سیر و پیاز ، زردچوبه فلفل سیاه، نمک، دارچین، زنجبیل، کاری، پاپریکا+مرغ+دو قاشق روغن سرخ کردنی. از آب ...

آبش بو نمیده؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پس آبشون دور نمیریزید؟بعد دیگه بو نمیده؟

نه چون مرغ رو با ادویه می‌پزیم بو نمیده دیگه خوشمزه هم هست

به پسری که عشق و حال میکنه میگین خوشگذرون ،به دختری که عشق و حال میکنه میگین هرزه ؟ بمیرم برا فرهنگتون

پیازو سیرو رنده میکنم بعد سرخ میکنم نمک زردچوبه فلفل سیاه دارچین فلفل قرمز و پاپریکا و پودر انبه میزنم هویج و فلفل دلمه خورد شده رو میریزم تفت میدم رب میزنم تفت میدم مرغارو میچینم هم میزنم با مواد روش ساقه کرفس میچینم و زعفران دم شده میریزم عالی میشه بعد پختم سرخشون میکنم