2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه یبار گذاشتم کلی ایراد گرفتن 😅

بیخیالللل،، من پارسال کلا همه چیزخونمو ریختم دور از نو گرفتم،، پارسال یه تاپیک عکس خونه بود، منم گذاشتم،، شاید مثلاً از 20 نفر تعریف که چندخریدی وکجا خریدی،، من مبلغ گفتم 2نفر تخریب‌چی بودن،،که حیف پولو الکی میگی و غیره.. 

اگه موردی هم بود ولشون کن، هرکی یه سلیقه ای داره خببب 😁🔪

💚💜ممنونم اجازه‌دادی‌که‌باتوزندگی‌کنم🤍☺️
مرسی عزیزدلم عاشقشونم چیکار کنم اخه😅❤️ قبلیام طوسی روشن بود الانک عکس اونارو میبینم خونم خیلی دلباز ...

مدل وسایلات خوب نیست وگرنه من از خونت بی نهایت انرژی مثبت گرفتم شاید یکی از دلایلش همون فرش قرمزت باشه

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

مدل وسایلات خوب نیست وگرنه من از خونت بی نهایت انرژی مثبت گرفتم شاید یکی از دلایلش همون فرش قرمزت با ...

دیگ خونه کوچیک رو‌نمیش هرطور ک دلت خاست بچینی باید مطابق فضا بچینی مرسی عزیزم بابت نظرت❤️

دیگ خونه کوچیک رو‌نمیش هرطور ک دلت خاست بچینی باید مطابق فضا بچینی مرسی عزیزم بابت نظرت❤️

نه چیدمان خوبه فقط مدل منظورم بود مثل یخچال ساید که بهتر بود یخچال دوقلو یا ساده باشه 

ولی بری خونه بزرگ تر همه این وسایلات اونجا تازه خودشونو نشون میدن و به چشم میان 

انشالله بهش میرسی❤️

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

نه چیدمان خوبه فقط مدل منظورم بود مثل یخچال ساید که بهتر بود یخچال دوقلو یا ساده باشه ولی بری خونه ب ...

اها ازون لحاظ 

دوقلو ک خیلی بیشتر جا میگیره عزیزم 

یخچال قبلیم تک بود ولی خب دیگ تا کی میش وسایلی ک دوس دارمو نخرم 

اره انشالله خدا بخاد به خونه بزرگ بگیرم وسایلم جاشون باز شه منم دلم باز 😄