2777
2789
حالا شانس ما پربازدید میشه 😂

من یبار نوشتم این چه سایتی هست منو تعلیق کردن😂بابا آدم یبار دوست داره ی عکسی بفرسته بعد حذف کنه والا همین چند دقیقه پیش کلا سایت واسم اِرور داد اصلا بالا نمیومد خب فک کن اون تایم ی عکس از خودم حالا هر چی میذاشتم دیگ اونوقت روحم شاد یادم جاویدان میشد😂

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبم خوشگلم تو خوبی عزیزم

فداتشم خوبم 

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

هنوز نیومدن خواهر 😅 قراره اردیبهشت بیان خدا بخیر بگذرونه اینقد سنگینم ک حس کارای خودمم ندارم🥲

الهی انشاءالله اگه اومدن ی روز بمونن بعد برن جای دیگه سخته واقعا

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
کجاست روستاتون😁

نمیگم شناسایی میشم که😕😂

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

تصور تمیز کردن همچین جاهای کمرمو خورد میکنه🥺😂

من یبار نوشتم این چه سایتی هست منو تعلیق کردن😂بابا آدم یبار دوست داره ی عکسی بفرسته بعد حذف کنه وال ...

منم فک میکردم پاک میشه ولی نمیشه هرچقدر حذف میزدم نمیشد😂الانم داره پربازدید میشه 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 💚-:)....