2777
2789
عنوان

با این شرایط چه درآمدی برای مرد به نظرتون اوکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 93 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پونصد میلیون برای تهران خیلی خوبه یا حداقل سیصد، برای شهرستان با صد میلیون هم میشه ساخت

😂دیگه فعلا چنین موقعیتی ندارم

خدا ببین ما رو حال یه ایران بده😭بمیرم برات خونه ی بی قراری بمیرم برات این روزا آرامش نداری بمیرم برات مادرم سرزمینم چقد این روزا گریه هاتو ببینم🥀🖤 لعنت به جنگ        

نه بابا ما شهرستانیم ۴۰ میگیره شوهرم ناکافی نیساما خب عااالی هم نیس

دقیقا توی شهرستان هم خیلی گرونیه 

خدا ببین ما رو حال یه ایران بده😭بمیرم برات خونه ی بی قراری بمیرم برات این روزا آرامش نداری بمیرم برات مادرم سرزمینم چقد این روزا گریه هاتو ببینم🥀🖤 لعنت به جنگ        

تهران درآمد برای کسی که خونه نداره کم کم ۲۰۰ تومن باید باشه،شهرستان ۱۰۰ ولی برای کسی که خونه داره تهران ۱۰۰شهرستان ۵۰ ولی متاسفانه خیلی خیلی خیلی کمتر از ایناست درآمد

گفتم ک شهر کوچیک. برای دو نفر شهر کوچیک بد نیست. البته برای داشتن ی زندگی معمولی.

اصلا با ۲۵ نمیشه که 

من الان توی شهرستان دارم زندگی میکنم فراتر ازیناس عزیزم

والله قسم اگه الان یه سریا نمیان کارگاه بازی دربیارن که دروغه بلوفه و اینا.....بابام ماهی200درامد خالص داره حتی تا300هم می‌ره ولی باز مامانم میگه ب هیج جا نمی‌رسم با این گرونی....شوهر خودم متغییر یهماه 10تومن یه ماه50تومن

تهران درآمد برای کسی که خونه نداره کم کم ۲۰۰ تومن باید باشه،شهرستان ۱۰۰ ولی برای کسی که خونه داره ته ...

باور کن شهرستان هم خیلی بیشتر