2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

درسته ولی خب یکم امیدوار میشی با ف ا ل

از این شوهر همه چیز تمامت واقعا بچه میخوای؟ تو مغزتون چیه؟ دمپایی ؟ تو قلبتون چی وجدان هست ؟ طفلک بچه ای که میشه عروسک و آلت دست ما مثلا انسان نماها 

از این شوهر همه چیز تمامت واقعا بچه میخوای؟ تو مغزتون چیه؟ دمپایی ؟ تو قلبتون چی وجدان هست ؟ طفلک بچ ...

خب بچه بیاد نمیزارم آسیبی بهش بزنه فکر نمیکنم بچه داشته باشم بهش بخواد آسیب بزنه چون بالاخره بچه اشه

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️
خب بچه بیاد نمیزارم آسیبی بهش بزنه فکر نمیکنم بچه داشته باشم بهش بخواد آسیب بزنه چون بالاخره بچه اشه

عزیزم شما هنوز نمیتونی در مورد زندگی خودت درست فکر کنی اصلا برنامه نداری یه همسر نرمالی هم نداری چرا فکر میکنید میتونی در مورد زندگی یه انسان دیگه الان تو این شرایطت درست فکر کنید توروخداااااااا فقط نوک دماغ تون رو نبینید، زندگی داغون بچه میخواد چیکار بچه مگه معجزه می‌کنه ؟؟؟ چرا اینقدر ظالمانه و سطحی تصمیم میگیرید بچه ای که پدرش به مادرش محبت نکنه بچه شادی نخواهد بود در آینده ، بچه ها عروسک نیستن خیلی باهوش تر از این حرفها و من و شما هستن 

عزیزم شما هنوز نمیتونی در مورد زندگی خودت درست فکر کنی اصلا برنامه نداری یه همسر نرمالی هم نداری چرا ...

کاش یکمی احساس داشتن لااقل کتک نمی‌زدن 

چون امشب توی دعوامون گفت بچه نمیخوام بعدا خودش برای بچه التماس میکنه ولی من تصمیم گرفتم برای بچه اقدامی نداشته باشم بااینکه آرزوم یه فرشته اسمونیه

عزیزم شما هنوز نمیتونی در مورد زندگی خودت درست فکر کنی اصلا برنامه نداری یه همسر نرمالی هم نداری چرا ...

هرکی بده ذاتش خرابه زندگیش بهشته من نمیگم خوبم ولی ذاتم درسته به کسی بدی نمیکنم ولی صد حیف که ی اینجور آدمی گیر ما زنایی که کاری به کسی نداریم میفته

هرکی بده ذاتش خرابه زندگیش بهشته من نمیگم خوبم ولی ذاتم درسته به کسی بدی نمیکنم ولی صد حیف که ی اینج ...

خب شما حداقل چند سال وقت بگذاری برای شناخت طرفت اصلا ارزش داره پدر بچه شما باشه یا نه زندگی شوخی نیست بحث زندگی یه انسان هست بحث روح و روان و سرنوشتش هست گاهی ما میخواهیم مثل بقیه باشیم ویترین زندگیمون رو کامل و قشنگ کنیم ولی به چه قیمتی ؟

این مدل مردها مرد زندگی نیستن تا زمانی که بی ذات و بد ذات هستن 

فکر کنم شما از دخترهای احساسی و خوش خیال و عجول هستی

کاش یکمی احساس داشتن لااقل کتک نمی‌زدن چون امشب توی دعوامون گفت بچه نمیخوام بعدا خودش برای بچه التما ...

واقعا نمی‌دونم با چه جراتی و احساسی میخواید از این مدل مردها بچه داشته باشید مطمئنا بچه این مدل مردها فرشته آسمانی هم نمیشن خودت رو تو باتلاق ننداز دخترجان ، قدر خودت و جوانیت رو بدون 

چند سالته؟

خب شما حداقل چند سال وقت بگذاری برای شناخت طرفت اصلا ارزش داره پدر بچه شما باشه یا نه زندگی شوخی نیس ...

کاش قلبم از سنگ بود بخدا خیلیا رو میشناسم شوهراشون از زناشون محبت میخوان 

ولی منم از امشب تصمیم گرفتم تا بتونم مثل خودش بی احساس سرد بشم تا بفهمه تا الان محبت میکردم بهش 

خب شما حداقل چند سال وقت بگذاری برای شناخت طرفت اصلا ارزش داره پدر بچه شما باشه یا نه زندگی شوخی نیس ...

یجوری عوض میشم خودش شک کنه از اول دوسش داشتم 

درسته اذیت میشم ولی خودم به خودم ضربه بزنم بهتره تا بزارم از یه جنس مخالف ضربه بخورم

کاش قلبم از سنگ بود بخدا خیلیا رو میشناسم شوهراشون از زناشون محبت میخوان ولی منم از امشب تصمیم گرفتم ...

گلم ناراحت نباش از من ، زمانی که شما رو میزنه، بهتون آسیب میرسونه میتونی از خودت دفاع کنی ؟ دفاع جسمی نه دفاع اصولی ( قانون و ...) به نظرت میتونی از بچه ات هم محافظت کنی با این اوصاف؟ اصلا دلت نمی لرزه با این اخلاق و دست و بزن بچه دار بشی و یه روز نباشی خدای نکرده اعتماد داری بهش ، مسولیت پذیر هست ایشون وقتی نمیفهمن زن و زندگی و عاطفه یعنی چی ، فکر نکنم که مهر پدری درستی هم داشته باشن 

به فکر آینده خودت باش بچه دار شدن از آدم بی عاطفه و انرمال اشتباه محض هست 

مرد همیشه باید دنبال محبت زن بدووووو مثل دوران دوستی حتی زیر یه سقف هم نباید سهل الوصول باشه چون برای مرد دلزدگی میاره مخصوصا از مدل ایرانیش 🤢