البته ب هیچکس دست ندادم با صدای رسا احوال پرسی کردم عادت ندارم ب دست دادن، دعوت بودیم جایی اون خونواده اونجا بودن رو پیشونی طرف ننوشته من یهودیم، منم نمیدونستم طبق عادت همه هم میدونن کسایی ک منو میشناسن، فهمیدم خانم خونواده یهوددی ب دل گرفته انگار، دلم سوخت چون من با دین مذهب آدما رو تفکیک نمیکنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آخی اقلیت های دینی چون معمولا نسبت بهشون گارد وجود داره بر حسب تجربه ممکنه تصور کنن شما از قصد این ک ...
با کسایی مثل مسیحی و زرتشتی ها که معمولا خوب برخورد میکنن ، ولی یهو دی تا حالا ندیدم ، به نظرم یه جوریه 🥲 شاید چون آدمو یاد اسرائیل میندازه ؛
عه تو نی نی سایتم که ممنوعه نوشتنش😅
من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊 🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌