2777
2789

مجازی . دوساله رل

کاربری دست ۲ نفره. بخون👇اگه تایپک زدم یعنی یه مشکلی دارم میخوام حلش کنم نیازی نیست شما بیای مزه بپرونی یا مسخره کنی بعدم بخوای توهیل کنی منم بلدم اما به خاطر خودم کوتاه میام چون نمیخوام فکرم درگیر تو باشع 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ایران نیستم عزیزم

خوشبحالت کجایی؟ 

چطور رفتی ؟ 

بنظرت بدون سرمایه مالی میشه رفت

میگن چرا انقدر گریه میکنی ؟؟ .. مگه اونا میدونن شبایی که به تهش رسیدم فقط خودم بودم اشکام .. نامردیه اگه هروز و شب یادشون نکنم ..💔

رفتم محل کارش کارم و انجام نداد همش میگفت فردا بیا سیستم قطعه یه روز رفتم ان چنان داد و بیداد کردم ترسید گفت فقط میخواستم بیای بیشتر ببینمت شماره داد ۱ ماه باهم بودیم اومد خواستگاری و الان ۷ ساله باهمیم

کاش خدا نجاتمون بده از اون غم ته دلمون💔

5. 4 ساله

دوس مشترک داشتیم

دانشجو پزشکی ورزشی دانشگاه رجایی تهران👩🏻‍⚕️🚣‍♀️🏄‍♀️🏇🤺 دبیر ورزش🩷🎀 مربی🏊🏻‍♂️چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد💠 من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک