2777
2789
عنوان

اجاره ویلای لاکچری برای تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 24 پست

مگ اینستا هرکاری میکنن شما باید بکنید 

اگه ویلا دارید برو تولد بگیر ولی نداری میخوای اجاره کنی اشتباهه تو خونه بگیر دور هم باشید

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 💚-:)....

منم اتفاقا امسال میخوام ی تولد خوشگل بگیرم کلی عکس بگیرم،،آخه هیچ سالی تولد نگرفتم و عکس از تولد ندارم

میخوام برم تو ی باغ عکاس بیارم ازم عکس و کلیپ فرمالیته اینا بگیره که فقط عکس داشته باشم 

بعدش هیچی حوصله ی مهمون بازی ندارم

به دَردِ کَسی خوردی،به دَردِت نَخورد،به دَردِش بُخوری،به دَرد نَخوری🤌🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ون هفته دیگه تو یه خانه بازی برای بچه ها تولد گرفتم فقط بای  ۴ تومن بدم ورودی 

کیک و اینا به کنار

جداقل باید ۳۰ میلیون خرج کنی تا باغ لاکچری با شام درستحستبی  و عکاس و لباس و کادو و پذیرایی

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

تروخدا فقط هر جا رفتین هر چی گرفتین نزارین اینستا هم بجهت اینکه چشم نخوری هم بعضی ندارن ... هم اینکه خب از جهت پوشش هم که میدونم خودت حتما رعایت میکنی اونم بحثش جداست . ان شاالله خوش باشی در هر صورت در کنار همسرت همیشه 

۴،۵ تومن قیمت پایه س واسه ۵-۶ نفر اگه مهمونات زیاد بشن باید پول بدی واسه هر نفر ۲۰۰-۳۰۰

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

هیچ کدوم. برا فقرا لباس یا غذا بخر خودت انقد خوشحال میشی که ۱۰ تا تولد بگیری مثلش نمیشه. با بقیه متفاوت باش حالا همه عکس لاکچری میذارن ب کجا میرسن جز دل سوزوندن بقیه؟

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

امان از چشم و هم چشمی و مصرف گرایی ک همه رو ب فنا داده

دقیقا واقعا تهش که چی؟ جز اینکه قطعا چند نفر میبینن و آه میکشن

اینستا شده فقط مکان برای شو آف و دل شکستن

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy