2777
2789
عنوان

حق با کیه من یا خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 60 پست

اون حساسه

شما هم وقتی خودت به اصرار کسیُ دعوت میکنی 

دیگه ترش رویی نکن

بچه های خواهرتن مگه نمیشناسیشون

منم یکی از خاله هام مثل شماست

ما که دیگه بزرگیم ولی خاله هام که بچه کوچک دارن کلا گذاشتنش کنار 

انقدر که ترش رویی میکنه

واقعا مجبور به دعوت بقیه نیستین

اگرم کردین حداقل روی باز داشته باشین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با آهن های بزرگ داشتن شمشیر بازی میکردن یعنی هیچی نمیگفتم واقعن

حالا یروز مهمون بودن دیگ 

اهنارو جمع میکردی میزاشتی تو انباری کمدی جایی

وقتی مهمون خونه شمان هرچقدرم مقصر کس دیگ باشه شما به احترام خونه خودت نباید عصبانی باشی و داد و بیداد کنی بنظرم

خب دعوت نمیکردیخیلی زشته دعو راه انداحتی با بچه هاتقشنگ با زبون خوش ب خواهرزادت میگفتی خطرناکه با اه ...

نمیدونم واقعن 

من با زبون خوب بشون گفتم اصلن به حرفم گوش نمیدادن 

بچه هام هم بدتر باشون همکاری میکردن 

کارشون خطرناک بود ومن عصبی شدم

با آهن های بزرگ داشتن شمشیر بازی میکردن یعنی هیچی نمیگفتم واقعن

خب مادرشون اونجابوده....بعدشماهم میدونستی خواهرزادههات فضول وشیطونن هم اهنها هست دعوت نمی کردی...نهایت وسایل شام وعصرونه جمع می کردی میبردیشون پارک...

از بی فکری خواهرم هر چقدر بگم کمه ساعت یک بچه ها رو آورده بدون ناهار منم نمیدونستم کلی شربت و هله هو ...

خب سر ظهر بوده 

ساعت یک 😐

خیلی عجیبی اسی

خیلی زیاد

ناهار درست نکردی

پارک هم نمیخواستی بری گفتی به خاطر شام

خب وقتی شام هم نداشتی یا مثلا یه عصرونه برای بچه ها

پس چرا دعوتش کردی ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید
خب مادرشون اونجابوده....بعدشماهم میدونستی خواهرزادههات فضول وشیطونن هم اهنها هست دعوت نمی کردی...نها ...

خوب میگم مادرشون کاملن بیخیال 

وفقط دنبال قهر کردن بود.

منم انتطار داشتم به عنوان مهمان یکم بچه هاشو نگه داره

نمیدونم واقعن من با زبون خوب بشون گفتم اصلن به حرفم گوش نمیدادن بچه هام هم بدتر باشون همکاری میکردن ...

رفتارت خوب نبوده قبول کن

تو میزبان بودی 

حتی بودن ِ همون آهن ها رو هم تو باید کنترل میکردی 

مادرت بنده خدا باز خواسته بچه ها رو ببره پارک انرژی شون تخلیه بشه که تو هم اعصابت آروم باشه و توی خونه نباشید

بازم گفتی نه نمیام 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید
از بی فکری خواهرم هر چقدر بگم کمه ساعت یک بچه ها رو آورده بدون ناهار منم نمیدونستم کلی شربت و هله هو ...

🤦🏻‍♀️ای وای من 

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋

بیشتر ببینید
خوب میگم مادرشون کاملن بیخیال وفقط دنبال قهر کردن بود.منم انتطار داشتم به عنوان مهمان یکم بچه هاشو ن ...

دیگه دعوتشون نکن پس

خواهرت لابد به خاطر شناختش از اخلاقت، از اول نمی‌خواسته بیاد ..... دیگه بهش زور نکن بیاد خونت

بیشتر ببینید
خب سر ظهر بوده ساعت یک 😐خیلی عجیبی اسیخیلی زیادناهار درست نکردیپارک هم نمیخواستی بری گفتی به خاطر ش ...

عزیزم دعوت شام نبود.

برای عید نیومده بود من گله کردم گفت جمعه میام سمتت

وقتی اومد من نگهش داشتم نزاشتم بره .

که ای کاش اینکارو نمیکردم 

عزیزم دعوت شام نبود.برای عید نیومده بود من گله کردم گفت جمعه میام سمتتوقتی اومد من نگهش داشتم نزاشتم ...

به هر حال رفتارهات بد بودن

هیچ جوری نمیتونی توجیه کنی

وقتی از قبل تدارک دیدی ولی اصلا ناهار نذاشتی

خب برای چی نگهشون داشتی

عجیبی اسی

خیلی زیاد

با تعریف هایی که کردی بیشتر رفتارات حالگیری و ضد حال بوده تا میزبانی .... خواهرت حق داره

بیشتر ببینید
دیگه دعوتشون نکن پسخواهرت لابد به خاطر شناختش از اخلاقت، از اول نمی‌خواسته بیاد ..... دیگه بهش زور ن ...

برام عجیبه 

کسی که مهمان دعوت میکنه یا دوس داره ارتباط داشته باشه 

گناه که نکرده 

یعنی مهمان حتی حاظر نیست بچه ی خودشو آروم کنه

دیگه دعوتشون نکن پسخواهرت لابد به خاطر شناختش از اخلاقت، از اول نمی‌خواسته بیاد ..... دیگه بهش زور ن ...

برام عجیبه 

کسی که مهمان دعوت میکنه یا دوس داره ارتباط داشته باشه 

گناه که نکرده 

یعنی مهمان حتی حاظر نیست بچه ی خودشو آروم کنه

این بحثا خیلی جدی نیست و پیش میاد 

خودتو عصبی نکن بخاطرش

آهنارو باید جمع میکردی میگفتی هیچ کسی حق نداره دست بزنه بهش

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜