2777
2789
عنوان

مذهبیا یه لحظه بیاین لطفاً 🥲

209 بازدید | 39 پست

من چند وقته بعد از مدتی قهر بودن با خدا بخاطر یسری مشکلات دوباره شروع کردم به نماز خوندن و همش یسری خواب میبینم که حس میکنم نشونه است از طرفی میگم شاید چون ذهنم درگیره این خوابا رو میبینم 

مثلا قصد داشتم یسری چله بگیرم برای رسیدن  ب کسی ک دوسش دارم که تو همین نی نی سایت شنیدم ولی فعلا درگیرم و خواستم از ماه آینده شروع کنم

بعد دیشب یه خواب عجیبی دیدم!ک از صبح ذهنم درگیرشه

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چ خوابی؟

دیشب خواب دیدم کسی ک دوسش دارم تو خواب بهم پیام داده که میشه به نیت من نماز شب بخونی!!!

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

انشالله که هر چی هست خیره 

خوابات رو به خیر بگیر همون میشه 🌸

«تو آن گل مریم سپیدی🌸🤍 ، بی تو دلم ، شوری و امیدی دیگر به دنیا ندارد ...»/اگه بخوام احساسم رو بهت بگم این شعر (نزار قبانی) رو میگم ؛ در رویا برای منی،  در واقعیت رویای منی:) ..../خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

بیشتر ببینید

بنظرتون نشونه است یا چون ذهنم درگیره این خوابارو میبینم!؟

سلام

خوابتون چی بود خواهر؟

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید
دیشب خواب دیدم کسی ک دوسش دارم تو خواب بهم پیام داده که میشه به نیت من نماز شب بخونی!!!

چقد جاللبببب🥹🥺

«تو آن گل مریم سپیدی🌸🤍 ، بی تو دلم ، شوری و امیدی دیگر به دنیا ندارد ...»/اگه بخوام احساسم رو بهت بگم این شعر (نزار قبانی) رو میگم ؛ در رویا برای منی،  در واقعیت رویای منی:) ..../خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

بیشتر ببینید

میشه لطفا منو یاد کنی تو نمازات؟؟؟

چون الان برگشتی ب طرف خدا ؛نظر کرده خداهستی 

اسمم زینب هستش و ۳۵سالمه ومجردم دعا کن شاغل بشم ب امید خدا تو همین هفته منتظر تماس از طرف شرکت هستم هرچ زودتر بگن بیا سرکار مشغول شو واز پس کار بربیام و ماندگاری بشم  

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

انشالله که هر چی هست خیره خوابات رو به خیر بگیر همون میشه 🌸

خودم خوشحالم چون یسری خواب دیدم ک حس میکنم اینا یعنی خدا کمکم میکنه 

مثلا چند روز پیش خواب دیدم با خانواده ام رفتیم مسجد برای نماز

یا خواب دیدم به یه بچه شیر میدم که تعبیرش همون ازدواج و اینا بود 

از طرفی میگم شاید چون ذهنم درگیر هست این خوابارو میبینم

آخه تو نمازام از خدا کمک خواستم برای این موضوع 

دیشبم ک خواب دیدم کسی که دوسش دارم بهم پیام داده که میشه به نیت من نماز شب بخونی!!

باشد که از عشق زمینی به عشق آسمونی برسی ♥️✨👌🏽

بیشتر ببینید