2777
2789
عنوان

فیلم ق ت ل فاطمه سلطانی لکه ننگ ابدی مردها

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 22 پست
بسم الله چقدر شبیه هوش مصنوعی😂خب ببین من تاپیکاتو خوندم پسرتون بیش از حد خودشو درگیر همه چی میکنه و ...

شبیه ایناحرف میزنه که جنون دارن چرت وپرت میگن 😂

دیگه وقتشه بری... 

شبیه ایناحرف میزنه که جنون دارن چرت وپرت میگن 😂

وای دقیقا یکی منو درک کرد😂

..انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بسم الله چقدر شبیه هوش مصنوعی😂خب ببین من تاپیکاتو خوندم پسرتون بیش از حد خودشو درگیر همه چی میکنه و ...

من فقط یه مامان نگرانم که داره از دغدغه‌هاش می‌نویسه  راستش خودمم می‌دونم پسرم زیادی عصبانی میشه قلبش پر از حسه انگار همه دردای دنیا رو شونه‌شه گاهی انقدر عصبانیه که نمی‌تونم جلوی فریادشو بگیرم یا آرومش کنم حس می‌کنم چون جوونه و این بی‌عدالتی‌ها دیوونش می‌کنه اینجوری واکنش میده

یه جوربه این متن

جالب نیست

انگار میخواد نظر خانوما جلب کنه

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
بیشتر ببینید

فیلمو الان دیدم 

اینکه نرها نرفتن کمک کاری ندارم. چون اون مردک هم جنون داشت و قمه بدست... 

اینکه مردم ما ایییییییینقدر عادی داشتن تماشا میکردن!! 

طرف همینجور که دستاشو پشت سرش قفل کرده بود انگار داشت فیلم اکشن نگاه میکرد حتی دستاشو جدا نکرد از هم ...

همینقدر بیتفاوت بودن همینقدر خاک بر سر